NOKTA FINDX DEDEKTÖR İnan Dedektör 0542 522 32 61

Ürün ID30840
Teslimat koşulları1-4 gün
KDV Dahil
7.500,00
Ürün Taksitli Fiyatı (KDV Dahil)10.500,00
 

Açıklama


Makro Metal Dedektörleri (Makro Detectors)

1986 yılından bu yana Türkiye’de Metal Dedektör Sektöründe faaliyetlerini sürdüren aynı zamanda yenilikçi, dinamik yapısı ile sürekli gelişmeyi hedefleyen, tecrübesi ve ileri teknolojisi ile dünya çapında tercih edilen bir dedektör üreticisidir.

Ürün gamında bulunan çeşitlilik ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi ile Altın dedektörleri, tek para dedektörleri, define dedektörleri, derin arama dedektörleri, maden arama dedektörleri, askeri dedektörler, balistik dedektörleri, teknik dedektörler, endüstriyel ve güvenlik dedektörleri kategorilerinde tüm seviye ve sınıftaki kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Kişisel kullanım için define dedektörü, hazine dedektörü, altın dedektörü ve ekranlı dedektör arayan dedektör kullanıcıları Makro Dedektör'ü tercih etmektedirler.

Not: Aşağıda mavi renkte yazılmış olan ürünlerin üzerine tıklayarak ilgili ürünün sayfasına kolayca geçiş yapabilirsiniz.

Satışı Devam Eden Makro Metal Dedektör Modelleri : 

Pulse Dive Scuba

Multi Kruzer

Kruzer

Gold Kruzer

Deephunter Standart Paket 3D

Deephunter Pro

Jeosonar 3D Çift Sistem

Jeosonar 2D Sistem

Jeotech Işıklı Sistem

Racer 2 Standart Paket

Racer 2 Pro Paket

CF77 Standart Paket

CF77 Pro Paket 

Racer Standart Paket

Racer Pro Paket

Gold Racer Standart

Gold Racer Pro

Makro Pointer

CF77 Teknik Dedektör

Anasayfa İçin Tıkla..!!!

Markalar İçin Tıkla..!!!

Sıfır Dedektörler İçin Tıkla..!!!

İkinci El Dedektörler İçin Tıkla..!!!

Makro Dedektör Fiyatları İçin Tıkla..!!!

Genel Bakış

BAŞLANGIÇ İÇİN EN İYİ SEÇİM

KOLAY KULLANIM, GÜÇLÜ PERFORMANS İLE İÇİNDEKİ MACERACI RUHU UYANDIRMAYA HAZIR!

BAŞLANGIÇ İÇİN MÜKEMMEL SEÇİM & KOLAY KULLANIM

FINDX metal dedektörünü keşfedin! Tam otomatik arama modları sayesinde, Arazi, Park ve Plaj gibi farklı zeminler ve hedefler arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapabilirsiniz. Aç ve kullan tasarımı ve basit tek menü arayüzü ile FINDX, çeşitli zeminlere uyum sağlamayı başlangıç seviyesindekiler için bile kolaylaştırır! Hedef ID Ölçeği ve Hassasiyet ayarları, yeni başlayanlardan profesyonellere, çocuklardan yetişkinlere kadar herkes için kolaylaştırılmıştır.

FINDX: EKSİKSİZ METAL DEDEKTÖR SETİ

FINDX Metal Dedektörleri, metal arama sırasında ihtiyacınız olan her şeye sahiptir: Su geçirmez DD 28 cm’lik Arama Bobini, Kulaklık, Premium Kazıcı, Taşıma Çantası. FINDX, takılar, madeni paralar, kalıntılar, altın ve gümüş gibi tüm değerli metalleri kolayca tespit eder. Hedef Merkezleme (Pinpoint) özelliğini kullanarak, hazineyi tam olarak bulup ona ulaşabilir, Derinlik Göstergesi ve Ses seviyesi ayarları ile değerli metalleri tespit etmeyi her zamankinden daha kolay hale getirir.

UZUN ÖMÜRLÜ ŞARJ EDİLEBİLİR LİTYUM BATARYA

FINDX, fiyat-performans açısından en iyi metal dedektörüdür. USB şarj cihazı veya power bank ile kolayca şarj edilebilir (şarj kablosu dahildir). FINDX, geleneksel pillerle çalışan dedektörlerin yaşadığı pil tükenmesi ve atık sorunlarını ortadan kaldırır. Makinenizi zahmetsizce şarj ederek maliyet tasarrufu sağlar ve daha uzun süre arama yapabilirsiniz. Ortalama batarya ömrü 12 saattir, bu sayede diğer dedektörlerde olduğu gibi yarı yolda kalmazsınız.

SU GEÇİRMEZ 28 CM’LİK ARAMA BAŞLIĞI

FINDX’in 28 cm’lik su geçirmez arama başlığı ve gelişmiş teknolojisi sayesinde, hem karada hem de suda aramalar yapmak için idealdir. Güçlü arama başlığı, yüksek hassasiyet ve geliştirilmiş su geçirmezlik (IP68) sunarak zorlu koşullarda bile doğru tespit sağlar. Derinlik göstergesi ile FINDX, kazmadan önce hedeflerin ne kadar derinde olduğunu size bildirir. Gizli hazineleri keşfetmeye hazır olun!

HAFİF VE KOMPAKT

FINDX metal dedektörü sadece 1.2 kg ağırlığındadır. Kolay taşınabilirlik ve su altı kullanımı için orta borusu 63 cm’e kadar küçülebilir. Ayarlanabilir boyutu, çocuklardan yetişkinlere kadar her yaş grubuna uygundur.



Yorumlar

Diğer Ebatlar

KAMPANYALI ÜRÜNLER