Makro Jeotech Işıklı Sistem Dedektör İnan Dedektör 0542 522 32 61

Ürün IDİnan Dedektör Gsm : 0542 522 32 61
Teslimat koşulları1-4 gün
KDV Dahil
5.200,00
 

Açıklama


Makro Metal Dedektörleri (Makro Detectors)

1986 yılından bu yana Türkiye’de Metal Dedektör Sektöründe faaliyetlerini sürdüren aynı zamanda yenilikçi, dinamik yapısı ile sürekli gelişmeyi hedefleyen, tecrübesi ve ileri teknolojisi ile dünya çapında tercih edilen bir dedektör üreticisidir.

Ürün gamında bulunan çeşitlilik ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi ile Altın dedektörleri, tek para dedektörleri, define dedektörleri, derin arama dedektörleri, maden arama dedektörleri, askeri dedektörler, balistik dedektörleri, teknik dedektörler, endüstriyel ve güvenlik dedektörleri kategorilerinde tüm seviye ve sınıftaki kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Kişisel kullanım için define dedektörü, hazine dedektörü, altın dedektörü ve ekranlı dedektör arayan dedektör kullanıcıları Makro Dedektör'ü tercih etmektedirler.

Not: Aşağıda mavi renkte yazılmış olan ürünlerin üzerine tıklayarak ilgili ürünün sayfasına kolayca geçiş yapabilirsiniz.

Satışı Devam Eden Makro Metal Dedektör Modelleri : 

Pulse Dive Scuba

Multi Kruzer

Kruzer

Gold Kruzer

Deephunter Standart Paket 3D

Deephunter Pro

Jeosonar 3D Çift Sistem

Jeosonar 2D Sistem

Jeotech Işıklı Sistem

Racer 2 Standart Paket

Racer 2 Pro Paket

CF77 Standart Paket

CF77 Pro Paket 

Racer Standart Paket

Racer Pro Paket

Gold Racer Standart

Gold Racer Pro

Makro Pointer

CF77 Teknik Dedektör

Anasayfa İçin Tıkla..!!!

Markalar İçin Tıkla..!!!

Sıfır Dedektörler İçin Tıkla..!!!

İkinci El Dedektörler İçin Tıkla..!!!

Makro Dedektör Fiyatları İçin Tıkla..!!!

EVET İDDİALIYIZ ORİJİNAL VE GARANTİLİ DEDEKTÖRLERİ BİZDEN DAHA UCUZ FİYATA SATAN YOK!

ARAYIN UYGUN FİYAT FARKINI BİZİMLE YAŞAYIN! 

TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI DEDEKTÖR FİRMASI DEPAR DEDEKTÖR'ÜN KARADENİZ BÖLGE BAYİİ SATIŞ MAĞAZASIYIZ.

TOPRAĞIN GİZLİ HAZİNELERİNİ İNAN DEDEKTÖR İLE KEŞFEDİN!

İSTER AL, İSTER SAT, İSTER TAKAS YAP!

HERKESE, HER KESEYE DEFİNE DEDEKTÖRÜ!

İSTER NAKİT İSTER KART İLE ÖDEME İMKANI VARDIR.

PTT KAPIDA KONTROLLÜ ÖDEME & TÜM KREDİ KARTLARINA TAKSİT İMKANI VARDIR!



Üstün Makro teknolojisi ile üretilen JEOTECH yeni nesil tek para avcısı dedektörlerin ilk örneğidir. Güçlü ve derin algılama yeteneği, en mineralli ortamlarda bile rahatlıkla tespit yapabilme özelliği, metal veya boşluk tüm hedefleri de rahatlıkla algılamasını sağlar. 

Onu diğer dedektörlerden ayıran en önemli özelliği yüksek mineralli zeminlerde rahat çalışma imkânı sağlaması ve maden içeren taşlar altından bile hedefleri tespit edebilmesidir. Tek para için üretilen sistemlerden çok daha derin aramalar yapabilen Jeotech, metallerin yanı sıra mağara, mahzen ve tünel gibi boşluk hedefleri de aynı anda ve mükemmel bir doğrulukta tespit edebilmektedir. 

Jeotech, Metal ve Boşluk tespitini elceğin (joystick) sağ ve sol tarafa dizilmiş sıralı ışıklar (ledler) ve farklı ses tonları ile kullanıcısına aktarır. Kısacası, Jeotech, bir metali tespit ettiğinde, ses sinyali verir ve hedef sinyalinin gücüne göre elceğin sağ tarafındaki METAL VE MİNERAL ışıkları yanar. Boşluk tespit ettiğinde ise, hedefin sinyal gücüne göre elceğin sol tarafındaki BOŞLUK VE MİNERAL ışıkları yanarak ses sinyali verir. Jeotech; metal ayrımını ve analizini tarama tuşu ile gerçekleştirir. Hedef, altın, gümüş, bakır ve bronz gibi değerli metal ise DEĞERLİ ışığı, çelik veya demir türü bir metal ise, DEĞERSİZ ışığı ile kullanıcısına metalin cinsi ile ilgili bilgi verebilmektedir.

YÜKSEK DERİNLİKLERDEN METAL VE BOŞLUK TESPİTİ

Standart olarak Yüzeysel Arama Anteni’ne sahip Jeotech Işıklı Sistem kullanıcının isteğine bağlı olarak (opsiyonel) Genel Arama Anteni ile de kullanılabilmektedir. 36x44 cm ebatlarındaki Genel Arama Anteni ile hem yüzey hem de derin aramalarda mükemmel sonuçlara ulaşabilirsiniz. Genel Arama Anteni’nin metal ve boşluk hedefleri emsalsiz derinliklerde tespit edebilmesi sayesinde kimsenin daha önce araştırma dahi yapamadığı derinliklerdeki hazineleri keşfetmenin heyecanını yaşayacaksınız.

MÜKEMMEL METAL AYRIMI

Çok pratik kullanıma ve hafif bir tasarıma sahip olan Jeotech tespit ettiği hedefleri kullanıcısına metal ve boşluk olarak Led’ler ve farklı ses tonları ile bildirir. Üstün tespit yeteneği ve ekonomik fiyatı ile Jeotech, hobi dedektörleri sınıfında en çok tercih edilen favori dedektörünüz olacak. 

Yüksek hızlarda çok örneklem alabilme yeteneğine sahip mikro işlemci kontrollü Jeotech dijital ekrana sahip olmamasına rağmen kullanıcısına hedef hakkındaki tüm bilgileri led’ler (ışıklar) ve sesler ile sunar. Metalleri değerli, değersiz ve çelik olarak üç grupta ayırabilen ayrıca boşlukları da tespit edebilen bu sistem, sınıfında dünyada üretilmiş en derin ve en kapsamlı hobi dedektördür. 

Jeotech yüksek mineralli topraklarda kullanılabilecek şekilde tasarlanmıştır. Özel filtre sistemi sayesinde tüm parazit ve gürültülerden etkilenmeden arama yapabilen Jeotech; duvar, yamaç, yüzeysel ve derin aramalarda pratik, hızlı ve net tespitler yapar.

AKSESUARLAR 



ARAMA BAŞLIKLARI 

TEKNİK ÖZELLİKLER 



Yorumlar

Diğer Ebatlar

KAMPANYALI ÜRÜNLER