BY TECHNOLOGY TRACKER 3D KABLOSUZ YERALTI GÖRÜNTÜLEME CİHAZI İnan Dedektör 0542 522 32 61

Ürün ID20193
Teslimat koşulları1-4 gün
KDV Dahil
23.170,00
 

Açıklama


BY Technolgy Metal Dedektörleri

By Dedektör Teknolojileri 2019 yılından bu yana Pulse Sistem, Vlf Sistem ve Alan Tarama Sistemleri üzerinde faaliyet gösteren yerli ve yabancı ortaklı teknoloji şirketidir. Firmanın amacı yeni teknolojiler ile dünya dedektör pazarına yeni ürünleri entegre etmektir. 2019 yılında ilk üretimi olan Hunterman Pulse ile pazara giriş yapmış olup yaklaşık 15 adet farklı ürünleri ile üretime devam etmektedir.

Not: Aşağıda mavi renkte yazılmış olan ürünlerin üzerine tıklayarak ilgili ürünün sayfasına kolayca geçiş yapabilirsiniz.

Satışı Devam Eden BY TECHNOLOGY Metal Dedektör Modelleri :

BY TECHNOLOGY HUNTER MAN PULSE DEDEKTÖR

BY TECHNOLOGY HUNTER MAN PROFESSIONAL PULSE DEDEKTÖR

BY TECHNOLOGY HUNTER MAN 3D PRO STANDART PAKET PULSE DEDEKTÖR

BY TECHNOLOGY HUNTER MAN 3D PRO PAKET PULSE DEDEKTÖR

BY TECHNOLOGY SUB TERRA S2 KABLOSUZ 4 PROGRAMLI YERALTI GÖRÜNTÜLEME CİHAZI

BY TECHNOLOGY TRACKER 3D KABLOSUZ YERALTI GÖRÜNTÜLEME CİHAZI

BY TECHNOLOGY CRIXSUS ALAN TARAMA CİHAZI

BY TECHNOLOGY VOLPİ 7000 ALAN TARAMA CİHAZI

BY TECHNOLOGY LRL 5000 ALAN TARAMA CİHAZI

BY TECHNOLOGY ATM ALAN TARAMA CİHAZI

BY TECHNOLOGY PATHFİNDER ALAN TARAMA CİHAZI

BY TECHNOLOGY EAGLE ALAN TARAMA VE YER ALTI GÖRÜNTÜLEME CİHAZI

Anasayfa İçin Tıkla..!!!

Sıfır Dedektörler İçin Tıkla..!!!

İkinci El Dedektörler İçin Tıkla..!!!

BY TECHNOLOGY Alan Taramalar İçin Tıkla..!!

BY TECHNOLOGY Yer Altı Görüntüleme Cihazları İçin Tıkla..!!

EVET İDDİALIYIZ ORİJİNAL VE GARANTİLİ DEDEKTÖRLERİ BİZDEN DAHA UCUZ FİYATA SATAN YOK!

ARAYIN UYGUN FİYAT FARKINI BİZİMLE YAŞAYIN! 

TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI DEDEKTÖR FİRMASIYIZ.

TOPRAĞIN GİZLİ HAZİNELERİNİ İNAN DEDEKTÖR İLE KEŞFEDİN!

İSTER AL, İSTER SAT, İSTER TAKAS YAP!

HERKESE, HER KESEYE DEFİNE DEDEKTÖRÜ!

İSTER NAKİT İSTER KART İLE ÖDEME İMKANI VARDIR.

PTT KAPIDA KONTROLLÜ ÖDEME & TÜM KREDİ KARTLARINA TAKSİT İMKANI VARDIR!

Bu cihaz ile en az 200 saat çalıştıktan sonra azami gücü ile kullanmak için gerekli tecrübe ve alışkanlığa sahip olursunuz. Bu tecrübe kazanılmadan ürün ile yapılacak çekimlerde başarı oranı düşük olacaktır.

Teknik Özellikler
Toprak altı mezar, tünel, oda, kalıntı, küp v.b. insan yapısı objeleri tespit etmek için kullanılan bir üründür. 3D canlı çekim yaparak kolay ve hızlı şekilde toprak altı objelerin bulunmasını sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Tüm ekipmanların tek yerde sistemi üzerinde toplanması nedeni ile arazide gizlilik, taşıma kolaylığı, saklama kolaylığı sağlar. Dahili uzun ömürlü bataryası ile uzunca süreler kullanım imkanı sunar. Android işletim sisteminde çalışan yazılımı sayesinde cep telefonları ve tabletler ile kullanım olanağı vardır. Gerçek zamanlı tarama, otomatik tarama ve manuel tarama seçeneklerine sahiptir. CSV dosya formatı kullanması sayesinde Voxler ile entegre çalışabilmektedir.

Algılanan Objeler: Bu ürün toprak altında insan eli ile yapılmış olan yapıları ve manyetiklenebilen objeleri algılamaktadır. Bu objeler tuğla, horasan, kiremit, harç, kül, ateş yakılmış yaşam alanları v.b. maddeler içeren yapılar olduğu gibi küp ve küp kırıkları da olabilmektedir. Metal olarak manyetiklenme özelliğine sahip demir, çelik, bronz v.b. gibi metalleri algılayabilmektedir. Manyetiklenemeyen metalleri yani altın gümüş v.b. metalleri algılayamamaktadır.

Arazi koşullarında kullanıma uygun tasarım: BY Technology Tracker tasarımı sayesinde dışarıdan bakıldığında ne yaptığınızın anlaşılmamasını sağlayan bir yapıya sahiptir. Arazide çekim sırsında diğer şahıslar tarafından elinizde bir ürün ile yer altı görüntüleme yaptığınızın anlaşılması çok zordur. Beraberinde su ve toza dayanıklı sağlam tasarımı sayesinde arazi şartlarına dayanıklıdır.

Android işletim sistemi: BY Technology Tracker tablet ve telefonlarda çalışan yazılımı sayesinde tablet ve telefonlarda aynı zamanda kullanım olanağı sağlamaktadır. Bu sayede ürün ile isterseniz tabletinizden detaylı çalışmalar isterseniz cep telefonunuzda dışarıdan bakıldığında ne yaptığınız anlaşılmayacak şekilde çalışmalar gerçekleştirebilirsiniz.

Gerçek Zamanlı Tarama, Canlı Çekim ve Otomatik çekim: BY Technology Tracker gerçek zamanlı çekim, canlı çekim ve otomatik çekim özelliklerini tek üründe toplayan bir üründür. Bu özelliği ile istenirse yer altı görüntüleme yapılmadan gerçek zamanlı tarama ile arazide algılama olup olmadığına bakabilmekte, istenirse otomatik çekim ile ürünün adım sayma özelliği sayesinde kolaylıkla 3D çekimler alınabilmekte ya da manuel çekim ile detaylı yer altı görüntüleme analizleri yapılabilmektedir.

Kolay kullanım: BY Technology Tracker ergenomik yapısı sayesinde arazi şartlarında kullanıcıya konforlu bir kullanım sunar. Cep telefonu ve tablet üzerinden kullanıma olanak sunan yazılımı ile arazide gerek gizli kullanım gerekse detaylı analizler yapabilmeyi sağlar. Üzerinde bulunan led sayesinde kolayca pil seviyesini takip edilebilir. Butonsuz yapısı ile yüksek ergonomi sağlar. Dahili bataryası ile uzun süreli arazi kullanım olanağı vardır. Şarj dolumunda elektriği kesen ve pilin şarj sırasındaki dolum seviyesini gösteren şarj aleti sayesinde sorunsuz ve takip gerektirmeden pilleri şarj edilebilir.

KULLANIM KILAVUZUNU İNDİRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ YAZIYA TIKLAYINIZ!

⇒ İNDİRMEK İÇİN TIKLA ⇐



Yorumlar

Diğer Ebatlar