Nokta Fors Core Pro Paket Dedektör İnan Dedektör 0542 522 32 61

Ürün IDİnan Dedektör Gsm : 0542 522 32 61
Teslimat koşulları1-4 gün
KDV Dahil
0,00
 

Açıklama


Nokta Metal Dedektör (Nokta Detectors)

Kurulduğu 2001 yılından itibaren metal dedektör sektöründe birikimi ve tecrübesiyle sürekli büyümeye ve gelişmeye odaklı bir vizyon benimsemiş, günümüzde saygın ve tüm dünyada tanınan teknoloji üreticisi bir firmadır. Bünyesinde bulunan Ar-Ge Departmanı, uzman mühendis kadrosu ve eğitimli idari/teknik personeli ile sürekli yeni araştırma ve iyileştirme çalışmaları yaparak, müşterisinin beklentilerine kusursuz hizmet anlayışı ile yaklaşmaktadır. İleri Mühendislik geleneği doğrultusunda dünya normlarındaki standartların gerektirdiği tüm teknolojik alt yapı, patent, kalite ve güvenlik tescillerine sahiptir. Temel uzmanlık sahası Metal Dedektörü olan Nokta Dedektör’ün ürün yelpazesinde El Dedektörü, Üst Arama Dedektörü, Altın Dedektörü, Tek Para Dedektörü, Define Dedektörü, Derin Arama Dedektörü, Maden Arama Dedektörü, Askeri Dedektör, Balistik Dedektör, Teknik Dedektör, Endüstriyel ve Güvenlik Dedektörü ve bireysel ya da kurumsal, birçok farklı amaç için kullanılabilen ürünler mevcuttur.

Not: Aşağıda mavi renkte yazılmış olan ürünlerin üzerine tıklayarak ilgili ürünün sayfasına kolayca geçiş yapabilirsiniz.

Satışı Devam Eden Nokta Metal Dedektör Modelleri :

Nokta Simplex+

Nokta Simplex+ WHP (Kablosuz Kulaklıklı Paket)

Pulse Dive Scuba

Nokta AU Gold Finder

Invenio Lite

Invenio

Invenio Pro

Anfibio 14

Anfibio 19

Anfibio Multi

Golden King DPR

Golden King

Velox One Standart Paket

Velox One Pro Paket

Golden Sense Standart Paket

Golden Sense Pro Paket

Fors Relic

Fors Core Standart Paket

Fors Core Pro Paket

Nokta Pointer

Anasayfa İçin Tıkla..!!!

Markalar İçin Tıkla..!!!

Sıfır Dedektörler İçin Tıkla..!!!

İkinci El Dedektörler İçin Tıkla..!!!

Nokta Dedektör Fiyatları İçin Tıkla..!!!

EVET İDDİALIYIZ ORİJİNAL VE GARANTİLİ DEDEKTÖRLERİ BİZDEN DAHA UCUZ FİYATA SATAN YOK!

ARAYIN UYGUN FİYAT FARKINI BİZİMLE YAŞAYIN! 

TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI DEDEKTÖR FİRMASI DEPAR DEDEKTÖR'ÜN KARADENİZ BÖLGE BAYİİ SATIŞ MAĞAZASIYIZ.

TOPRAĞIN GİZLİ HAZİNELERİNİ İNAN DEDEKTÖR İLE KEŞFEDİN!

İSTER AL, İSTER SAT, İSTER TAKAS YAP!

HERKESE, HER KESEYE DEFİNE DEDEKTÖRÜ!

İSTER NAKİT İSTER KART İLE ÖDEME İMKANI VARDIR.

PTT KAPIDA KONTROLLÜ ÖDEME & TÜM KREDİ KARTLARINA TAKSİT İMKANI VARDIR!


 
FORS CoRe, özellikleri, tasarımı ve aksesuarlarıyla en ileri teknoloji ile geliştirilmiş profesyonel metal detektörüdür ve tek para ve kalıntı aramaları için mükemmel bir seçimdir.

FORS CoRe farklı arama modları, ID Eleme özelliği ve yüksek minerallerin cihaz üzerindeki etkilerini minimize eden tasarımı sayesinde diğer dedektörlerin kaçırdığı para ve kalıntıları benzersiz derinliklerden tespit eder.

Pro paket alternatifi ise sadece mükemmel bir dedektör değil, ihtiyacınız olan tüm farklı arama başlıklarını ve aksesuarlarını da beraberinde sunar. Kısacası, FORS CoRe yalnızca tek para ve kalıntılara ulaşmak için nihai gücünüz değil satın almak isteyeceğiniz nihai metal dedektörüdür.

TÜM ARAZİ ŞARTLARINA UYGUN
FORS CoRe, plaj, mineralli zeminler, taşlık sahalar gibi birçok dedektör için sorun teşkil eden tüm zorlu arazi koşullarında rahatlıkla kullanabileceğiniz bir dedektördür. Su geçirmez arama başlıkları ve özel ayarları sayesinde her türlü sahada sorunsuz çalışır ve yüksek performansından ödün vermez.

4 ARAMA MODU
Genel Arama (GEN) Cihazın en derin modudur. Bu modda diğer modlardan farklı olarak sürekli devam eden ve eşik sesi diye de adlandırılan arka plan sesi mevcuttur. Bu seste oluşan farklılıkları takip ederek çok daha derin arama yapma imkanına sahip olursunuz.

Ayrım (DI2) 2 sesli ayrım modudur ve ayrım modları içerisindeki en derin moddur. Aramalarınızı derinleştirip mevcut zemindeki olası yüksek mineral etkilerini azaltarak çalışır.

Ayrım 3 (DI3) 3 sesli ayrım modudur. Bu mod özellikle farklı metallerin bulunduğu arazilerde ses yardımı ile metal ayrımı yaparak hızlı şekilde ilerlemenizi sağlar.

İletken Toprak (COG) FORS CoRe'un iletken zeminler (ıslak kumlu plaj, alkali topraklı zeminler vb.) için geliştirilmiş özel modudur. Modun özelliği demir ve bu gruptaki benzer hedeflere kapalı olması, toprak ayarının tüm zeminlerde rahat yapılabilmesidir.

ZEMİN TAKİBİ
FORS CoRe otomatik ve manuel zemin ayarlarının yanı sıra zemin takip özelliği sayesinde arama esnasında sürekli değişen zemin yapılarını takip eder ve zemin ayarını değişikliklere göre otomatik olarak yeniden yapılandırır. Gözle görülen veya görülmeyen zemin değişiklikleri cihazın derinlik ve ayrım performansını etkilediğinden uygun zemin koşullarında bu özellik sayesinde cihazın yüksek performansta çalışmasını sağlayabilirsiniz.
DİJİTAL HEDEF ID VE ID ELEME
FORS CoRe bir hedef tespit ettiğinde hedefe ait ID rakamını ekranda görüntüleyerek kullanıcıya tespit edilen hedefin ne tür metal olabileceği hakkında fikir verir. ID Eleme özelliği sayesinde ise istenmeyen metalleri tespit etmeden arama yapabilmenizi sağlar. Özellikle demir, alüminyum folyo gibi metalleri veya yoğun mineralli taşları reddederek daha konforlu arama yapma imkanı sunar.
ÇİFT LCD GÖSTERGE VE
GRAFİKSEL KULLANICI ARAYÜZÜ
FORS CoRe biri sistem kutusu, diğeri de tutma kolunun üzerinde olmak üzere 2 adet LCD göstergeye sahiptir. Çift LCD gösterge ve grafiksel arayüzü sayesinde FORS CoRe'un hem ayarlarını kolayca yapabilir hem de ihtiyaç duyduğunuz tüm bilgileri bu ekranlarda görebilirsiniz. Sistem kutusu üzerindeki LCD ekranda bir kere ayarlarınızı yaptıktan sonra çoğu bilgiyi ön taraftaki göstergeden takip edebilirsiniz. Tekrar tekrar LCD ekrana dönmenize gerek kalmaz. Bu da arama esnasında size büyük konfor sağlar.
ELEKTRONİK PINPOINT (NOKTA TESPİTİ) VE
DERİNLİK GÖSTERGESİ
FORS CoRe ile tek bir düğmeye basarak tespit edilen hedefin merkezini veya tam noktasını kolayca bulabilirsiniz. Pinpoint modunda hedefe yaklaşıldıkça hem sinyal sesi artar ve tonu değişir, hem de her 2 ekranda hedefin tahmini derinlik bilgisi verilir. Pinpoint özelliği kazarken vakit kaybetmenizi önler ve kısa sürede hedefe ulaşmanızı sağlar.
TİTREŞİM MODU
İşitme engelli kullanıcılar düşünülerek tasarlanan titreşim özelliği ile FORS CoRe bir ilki gerçekleştirmiştir. Ayrıca titreşim özelliği, sessiz arama yapmak isteyen veya dalga ve rüzgâr gibi yüksek çevresel gürültü taşıyan dış mekanlarda kulaklık kullanmak istemeyen kullanıcılar için de idealdir.
DAHİLİ LED AYDINLATMA
FORS CoRe LED aydınlatması gece veya karanlık yerlerde arama yaparken taradığınız alanı aydınlatarak size büyük bir kolaylık sağlar. Harici bir aydınlatma cihazı taşımanıza gerek kalmaz.
KOLAY KULLANIM VE ERGONOMİK TASARIM
FORS CoRe yalnızca elektroniği ve yazılımı ile değil kullanım kolaylığı ve ergonomik tasarımı ile de etkileyicidir. İstenildiği anda erişilmesi kolay ayarları, en geniş tarama alanı sağlayan tasarımı ve uzun süreli aramalarda sizi yormayacak ergonomisi ile FORS CoRe tüm dedektör kullanıcılarının vazgeçemeyeceği bir dedektördür.
UZUN BATARYA ÖMRÜ
Her yerde kolayca temin edebileceğiniz 4 adet AA Alkalin pil ile çalışan FORS CoRe ortalama olarak 25-30 saat pil ömrü sunar. Dilerseniz opsiyonel olarak satılan şarjlı pilleri ve şarj aletini satın alabilir ve ister evde ister arabanızda pilleri şarj edebilirsiniz.
10 DİL
FORS CoRe 10 dil seçeneği ile tüm dünyada kullanım imkanı tanıyan enternasyonal bir dedektördür. Menüden dili bir kere değiştirdiğinizde cihaz kapatılıp açıldığında yine seçilen dilde çalışır.



Yorumlar

Diğer Ebatlar

KAMPANYALI ÜRÜNLER