VİA GOLD DEDEKTÖR ÇİFT BAŞLIKLI SIFIR ADINIZA FATURALI İnan Dedektör 0542 522 32 61

Ürün ID91790
Teslimat koşulları1-4 gün
KDV Dahil
48.000,00
Ürün Taksitli Fiyatı (KDV Dahil)52.800,00
 

Açıklama


Anasayfa İçin Tıkla..!!!

Markalar İçin Tıkla..!!!

Sıfır Dedektörler İçin Tıkla..!!!

İkinci El Dedektörler İçin Tıkla..!!!

EVET İDDİALIYIZ ORİJİNAL VE GARANTİLİ DEDEKTÖRLERİ BİZDEN DAHA UCUZ FİYATA SATAN YOK!

ARAYIN UYGUN FİYAT FARKINI BİZİMLE YAŞAYIN! 

TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI DEDEKTÖR FİRMASI DEPAR DEDEKTÖR'ÜN KARADENİZ BÖLGE BAYİİ SATIŞ MAĞAZASIYIZ.

TOPRAĞIN GİZLİ HAZİNELERİNİ İNAN DEDEKTÖR İLE KEŞFEDİN!

İSTER AL, İSTER SAT, İSTER TAKAS YAP!

HERKESE, HER KESEYE DEFİNE DEDEKTÖRÜ!

İSTER NAKİT İSTER KART İLE ÖDEME İMKANI VARDIR.

PTT KAPIDA KONTROLLÜ ÖDEME & TÜM KREDİ KARTLARINA TAKSİT İMKANI VARDIR!

Via Gold 2 Farklı teknoloji sistem tek cihazda tasarlanmış bu özelliği sayesinde 2,5 metre derindeki hazineler 2D Canlı grafik ile tarama sistem ile beraber yüzeysel tek para ve altın takı ve objeler ise 30 ile 60 santim derinden sayısal değer arama sisteminde tespitler yapabilme özelliğine sahiptir.

Via Gold dedektör model fiyatı ve altın ayrım özelliği; boşluk türü tünel, kuyu, mezar gibi yapıları 2,5-3 derinden bulabilen en iyi altın define arama cihazı olarak 2021 yılında satışa sunulan markadır.

Altın dedektörü Via Gold define ararken metal ayrımını yüksek oranda yapabilmesi fiyatı ve özellik konusunda derindeki defineyi ve gömülü hazineler, altın, gümüş, bronz, tunç türü metaller, heykel, külçe, tek para, derin gömülü hazineler ve yer altındaki oda mezarları bulabilme garantisi vardır.

Via Gold Altın Arama Dedektörü

Via Gold metal dedektörü altın objeler ve hazneler 2D canlı ve sayısal değer ekranındaki özel yazılım ve tasarımı sayesinde yüksek oranda altın, gümüş, bakır gibi değerli ve değersiz metallerden ayrımını yapabilmektedir.

Via Gold metal dedektörü altın ayrıntılı defne dedektörü süper fiyatı ve 2 Farklı teknoloji olarak tasarlanmış olması sizlere 2 Farklı sistemde kullanma imkânı sunmaktadır.

via-gold-altin-arama-dedektoru-via gold metal dedektörü, fiyatı, videosu, klavuzu, özellikleri yorumu

Define dedektörü altın ayrımlı Via Gold Slow arama modu olan 2D canlı grafik arama modunda kaya içindeki gömülü hazine ve defineler altın ve metal olarak garantili bulabilmektedir.

Via Gold dedektör altın ve hazneler ararken hızlı arama özelliği sayesinde tek para ve küçük parçalarda yüksek performans ile çalışma imkanı sunar.

via-gold-altin-arama-dedektoru-via gold çalışma-sistemi

Altın arama dedektörü cihazı Via Gold fiyatı ve kolay kullanımı dışında hızlı aramada POİNT özelliği sayesinde merkez odaklama yapabilmektedir.

Defne arama dedektörü Via Gold hızlı arama özelliği sayesinde sayısal değerde arama yaparken değersiz metaller ZB FİLİTRE seçeneğinden kapatarak arama imkanı sunmaktadır.

via gold 9 9

Altın arama dedektörü Via Gold; pişmiş kiremit ve tuğlalı olan arazilerde sayısal hızlı arama modunda HOTROCK seçeneğinden sayısal değerler artırarak yerlerde pişmiş kiremit ve madenli topraklarda sağlıklı arama imkânı sağlamaktadır.

Via Gold dedektör fiyatı ve özellikleri dışında TURBO derinlik özelliği sayesinde daha derindeki hazineler ve altın parçaları bulmak için %30 yakın derinlik artırma imkanı sunmaktadır.

via-gold-altin-arama-dedektoru-metal dedektörü via gold, dedektör fiyatı via gold, altın ayrımlı via gold, altın dedektörü

Via Gold altın define dedektörü hızlı arama modunda DEMİR KAYIT seçeneğinden demir türü metaller tanıtarak değersiz metalleri yüksek oranda kapatarak garantili arama seçeneği sunmaktadır.

Altın ayrımlı Via Gold dedektör arkeolojik alanlarda altın objeleri ve heykelleri daha derinden bulabilmek için HASSASİYET seviyesinden derinliği artırma imkanı sunmaktadır.

via-gold-altin-arama-dedektoru-via gold çalışma

Via Gold define dedektörü ile derindeki defineleri ararken hızlı arama modunda isterseniz EŞİK sesini değiştirerek ayarlama imkânı sağlamaktadır. Via Gold metal dedektörü ergonomik ve hafif tasarımı, şarj edilebilir uzun pil ömrü dışında renkli ekranında SES, IŞIK Ayarlarını araz koşullarına göre ayarlanmaktadır.

Via Gold görüntülü dedektör 1.850 gr ağırlığında ergonomik sökülüp takılan 3 parça sap ve gövde yapısı, 26×32 Çapında 14 kHz fabrika çıkış başlığı ve 36×41 Çapında 7 kHz derin arama başlığı ile beraber, kulaklık, şarj aleti, özel muhafazalı çift gözlü çanta, 2 yıl ücretsiz 8 yıl parça garanti ve adınıza kayıtlı fatura ile birlikte full takım halinde Türkçe dillerin dışında 7 yabancı dile tüm dünya ülkelerine satışı yapılmaktadır

via-gold-altin-arama-dedektoru-Altın cihazı via gold, define cihazı via gold dedektör, altın dedektör fiyatı

Ayrıca Via Gold ve A6 Plus dedektör için uyumlu tasarlanan 60×60 çapındaki DUPLE 7 kHz başlık ile 3 metre derindeki hazineler, 26×32 çapındaki 20 kHz başlık ile tek para ve küçük altın parçaları bulmak için OPSİYONEL Olarak satın alabilirsiniz.

via-gold-altin-arama-dedektoru-Asya via gold dedektör, via gold altın define dedektörü



Yorumlar

Diğer Ebatlar

KAMPANYALI ÜRÜNLER