A5 Plus Altın Arama Dedektörü İnan Dedektör 0542 522 32 61

Ürün ID8648
Teslimat koşulları1-4 gün
KDV Dahil
37.000,00
 

Açıklama


Anasayfa İçin Tıkla..!!!

Markalar İçin Tıkla..!!!

Sıfır Dedektörler İçin Tıkla..!!!

İkinci El Dedektörler İçin Tıkla..!!!

EVET İDDİALIYIZ ORİJİNAL VE GARANTİLİ DEDEKTÖRLERİ BİZDEN DAHA UCUZ FİYATA SATAN YOK!

ARAYIN UYGUN FİYAT FARKINI BİZİMLE YAŞAYIN! 

TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI DEDEKTÖR FİRMASI DEPAR DEDEKTÖR'ÜN KARADENİZ BÖLGE BAYİİ SATIŞ MAĞAZASIYIZ.

TOPRAĞIN GİZLİ HAZİNELERİNİ İNAN DEDEKTÖR İLE KEŞFEDİN!

İSTER AL, İSTER SAT, İSTER TAKAS YAP!

HERKESE, HER KESEYE DEFİNE DEDEKTÖRÜ!

İSTER NAKİT İSTER KART İLE ÖDEME İMKANI VARDIR.

PTT KAPIDA KONTROLLÜ ÖDEME & TÜM KREDİ KARTLARINA TAKSİT İMKANI VARDIR!

A5 Plus A5 Plus Altın Arama Dedektörü; 2 metre net uzaklık, 3-4 metre derin uzaklık altın arama dedektörüdür. Özellikle hızlı arama ve altın ayrımı konusunda diğer dedektör markalarına göre daha derinden tespitler yapabilmektedir. Define dedektörü A5 Plus 2023 teknoloji serisi olarak rakiplerinden fiyatı ve özellikleri konusunda eni yi ve avantajlı olanlarından biri olduğunu göreceksiniz. ASYA DEDEKTÖR TEKNOLOJİLERİ dedektör sektöründe 22 yıllık tecrübesiyle ve 2010 yılında yaptırdığı test sahasında AR-GE sırasında ürettiği tüm görüntülü dedektör markalarının testlerini yaparak satışa sunar. Ayrıntılı bilgi için arayınız.

a5-plus-ekranlı-define-dedektörü-ekranlı-altın-dedektörü-ekranlı-dedektör

Altın arama dedektörü A5; derin altın ve define dedektörü, derin arama başlığı ile toprak ve kayaların içindeki gömüler ve defineler, som altın takıları, altın kütlelerinin ve parçalarının tespitlerini ve ayrımlarını yapabilmektedir. A5 Plus Dedektör 26×32’lik su geçirmez arama başlığı ile dere kenarlarındaki su havzalarının içinde bulunan altın obje ve takıların tam merkezin bulabilmektedir. Define dedektörü A5 Plus altın dedektörü bulunan obje ve parçaların ebat büyüklüğüne bağlı olarak uzun süre toprak altında kaldığında 2 mt. net 3-4 mt ye kadar 41×48 derin arama başlığı ile derinlerden tespit yapabilmektedir.

a5-plus-ekranlı-define-dedektörü-ekranlı-altın-dedektörü-ekranlı-dedektör-dedektör-altın

A5 Plus dedektör aynı zamanda yer altında yan yana duran iki farklı metallerin içinden değersiz ve değerli olarak tespit yapabilmektedir. Altın dedektörü A5 Plus iler 2023 dedektör teknoloji serisinin rakiplerinden hem fiyatı ile hem de özellikler ile 2 adım ilerde olduğunu göreceksiniz. A5 Plus define dedektörünü görmeden deneme ve testlerini yapmadan farklı bir cihaza karar vermediğiniz için ne kadar isabetli karar verdiğinizi göreceksiniz.

degerli-ayrim-ekrani-a5-plus-ekranlı-define-dedektörü-ekranlı-altın-dedektörü-ekranlı-dedektör

A5 Plusaltın arama dedektörü; al metaller bölümünde toprak ve kayanın içinde tespit yaptığı metal objelerin değerli ya da değersiz olarak ayrımlarını ve tespitlerini yüksek oranda yapabilmektedir. A5 dedektör; değersiz demir türü metaller, sağ barlar kırmızı renkte farklı ses tonunda değersiz yazısı ekrana gelerek tespit yapar, tespitini yaptığınız metal 3 farklı şekilde size bildirilir.

degersiz-ayrim-ekrani-a5-plus-ekranlı-define-dedektörü-ekranlı-altın-dedektörü-ekranlı-dedektör

Define dedektörü A5 Plus; derin define dedektörü aynı zamanda tespit yapılan oda, mezar ve kaya mezarlarının en ve boylarının da tahmini olarak ne kadar çapta olduğunu ara yüz ekranındaki sol taraftaki ekran grafiklerinin mavi renkte renkli ve yazıyla boşluk yazarak anlamanızı sağlar. Derin define arama dedektörü A5; rahat kullanımı, boşlukları bulma konusunda net ve anlaşılır olması sayesinde 7 den 70 e herkesin kullanabileceği ve anlayabileceği ileri zaman teknolojisidir.

derinlik-hesaplama-ekrani-a5-plus-ekranlı-define-dedektörü-ekranlı-altın-dedektörü-ekranlı-dedektör

A5 altın dedektörü; özellikle madenli ve mineralli topraklarda çok yüksek oranda çalışabilir. Yoğun maden ve mineralli kayaların mineral olduğunu , 4,7 inç TFF renkli ekran ara yüzünde anlamanızı sağlar. A5 altın dedektörü yoğun maden ve mineralli bölgelerde %10 da olsa derinlik kaybına uğrayabilmektedir.

mineral-ayrim-ekrani-a5-plus-ekranlı-define-dedektörü-ekranlı-altın-dedektörü-ekranlı-dedektör

Altın dedektörü A5 Plus; otomatik arama özelliği sayesinde demir türü metal türlerini %60 kapatarak sadece değerli metal objelerin tespitinde ve tek para aramalarında kullanım için tasarlanmıştır. A5 dedektörünü hayatında hiç cihaz kullanmamış olan bir kişi dahi kullanabilmektedir. Otomatik arama özelliği sayesinde özellikle adresine kargo ile cihaz alan müşterilerimizin nasıl kullanabilirim düşüncesini ortadan kaldırmaktadır. A5 cihazı otomatik aramada tek tuşla ayrıma geçer, herhangi bir ayara gerek kalmadan değersiz demir yapılarına karşı cihaz kendini otomatik %60 kapatarak sadece değerli olan altın, tunç, gümüş ve karışım metal ve objeler bulmanızı sağlar, böylece zaman kaybetmeden arama yapabilirsiniz.

 otomatik-arama-ekrani-a5-plus-ekranlı-define-dedektörü-ekranlı-altın-dedektörü-ekranlı-dedektör

A5 Plus derin arama dedektörü cihaz ayarları bölümünden zemin ayarı, hassasiyet ayarı, ses ayarı, ışık ayarı, değersiz aç-kapama, diller, derinlik ayarları, boşluk test ve fabrika ayarlarına geri dönme, ara yüzlerini bulabilir, istediğiniz işlemi kendiniz kontrol ederek yapabilirsiniz. Define cihazı A5 dedektörü “nasıl kullanabilirim, cihaz ayarlarını karıştırabilir miyim?” gibi soruları ve sorunları ortadan kaldırır. Fabrika ayarları özelliği sayesinde sistem otomatik olarak ilk ayarlarına geri döner.

cihaz-ayari-ekrani-a5-plus-ekranlı-define-dedektörü-ekranlı-altın-dedektörü-ekranlı-dedektör

A5 Plus altın ve define dedektörü; 4,7 inç renkli TFF ekran özelliği, ergonomik tasarımı, son derece hafif taşınabilir yapısı sayesinde dünya ülkelerine İngilizce, Arapça, Farsça, Almanca, Fransızca gibi istediğiniz dil seçeneğini yükletebilirsiniz. NOT : 10 adet yabancı dil yüklenmiş cihazlar için 3 gün önceden sipariş veriniz.

dil-secimi-ekrani-a5-plus-ekranlı-define-dedektörü-ekranlı-altın-dedektörü-ekranlı-dedektör

A5 dedektör, derinlik hesaplamayı otomatik yaparken aynı zamanda toprak altındaki metalin yada boşlukların tahmini olarak ne kadar en ve boyda olduğunu anlamanızı da sağlamaktadır.

zemin-ayari-ekrani-a5-plus-ekranlı-define-dedektörü-ekranlı-altın-dedektörü-ekranlı-dedektör

Yedek Parçalar

  • Yedek batarya sistem cihazın içinde verilmektedir.
  • İçinde bölmeleri olan özel metal su geçirmez çanta.
  • İstediğiniz zaman sesi sadece sizin duymanız için kulaklık.


Yorumlar

Diğer Ebatlar

KAMPANYALI ÜRÜNLER