FAST AQUA M300 Tesisatcı Paketi İnan Dedektör 0542 522 32 61

Ürün ID40452
Teslimat koşulları1-4 gün
KDV Dahil
145,14
 

Açıklama


Anasayfa İçin Tıkla..!!!

Markalar İçin Tıkla..!!!

Sıfır Dedektörler İçin Tıkla..!!!

İkinci El Dedektörler İçin Tıkla..!!!

EVET İDDİALIYIZ ORİJİNAL VE GARANTİLİ DEDEKTÖRLERİ BİZDEN DAHA UCUZ FİYATA SATAN YOK!

ARAYIN UYGUN FİYAT FARKINI BİZİMLE YAŞAYIN! 

TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI DEDEKTÖR FİRMASI DEPAR DEDEKTÖR'ÜN KARADENİZ BÖLGE BAYİİ SATIŞ MAĞAZASIYIZ.

TOPRAĞIN GİZLİ HAZİNELERİNİ İNAN DEDEKTÖR İLE KEŞFEDİN!

İSTER AL, İSTER SAT, İSTER TAKAS YAP!

HERKESE, HER KESEYE DEFİNE DEDEKTÖRÜ!

İSTER NAKİT İSTER KART İLE ÖDEME İMKANI VARDIR.

PTT KAPIDA KONTROLLÜ ÖDEME & TÜM KREDİ KARTLARINA TAKSİT İMKANI VARDIR.

 
 



Hepsini Tek Cihaz İle Yapabilirsiniz !!!

- Küçük kaçakların tespitinde ve PVC boru takip sisteminde yanıltmayı en aza düşüren piramit modu takip ve tespit sistemi

- Dışarıdan gelen yabancı sesleri en aza düşürmek için 256 analog ve dijital filtre seçeneği

- Otomatik filtreleme ve manüel filtre artırma fonksiyonu

- Binlerce kaçak sesini kaydedip dinleme ve karşılaştırma özelliği

- Gaz kaçağı tespit etme özelliği

- PVG modeli ile kombinasyonu sayesin de PVC dahil tüm boruları tespit ve takip edebilme yetisi

- Gün ışığında görülebilen, LED arka ışıklı, renkli, dokunmatik ekran

- Kolay kullanım menüsü

Fast Aqua M-300 su kaçak tespit dedektörü farklı özellikler ile donatılmış kompakt bir cihazdır. Akustik dinlemenin yanı sıra gaz koklama yöntemi ve PWG ile uyumlu olarak hat takibi de yapabilmektedir. 3 farlı cihazın tüm özellikleri tek cihazda birleştirilmiştir.

Renkli ve dokunmatik ekranın yanı sıra, Türkçe, Almanca İngilizce gibi birçok dil cihaz ile yüklü olarak gelecektir.

Türkçe menüsü sayesin de cihazın tüm özelliklerini çok kullanabileceksiniz.

Üstün Alman teknoloji ile üretilmiş olan Fast Aqua M-300 modeli en küçük sesleri bile duyabilecek yapıda üretilmiştir. Her amaç için farklı farklı problara sahip olan cihazımızın, her kullanıcı için farklı paket seçenekleri de bulunmaktadır. Bu paket seçenekleri tesisatçılar için, özel kurumlar ve devlet kurumları, fabrikalar vs gibi her sektörün ihtiyacına cevap verecek şekilde ayarlanmıştır.  Bu paket seçeneklerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Akustik dinleme yaparken ister otomatik filtre isterseniz kendi seçeceğiniz 256 farklı filtre seçeneklerinden birini kullanabilirsiniz. Noktasal olarak su kaçağını tespit etmek istiyorsanız en iyi tercih sizin için Fast Aqua M-300 olacaktır. Bunun nedeni ekran da verdiği numaratik değerlerin en doğru sonucu vermesidir. Siz su kaçağına yaklaştığınız da hem kulağınıza gelen ses yükselecek hem de numaratik değer artacaktır.  Su kaçak tespit cihazınız ile artık su kaçaklarınızı kaçırmanıza ihtimal kalmayacaktır.

Dış ortamlar da ve iç ortamlar da su kaçaklarını tespit edebileceğiniz su kaçağı tespit cihazımız farklı proplar ile bu işleri sizin için kolaylaştıracaktır. Vana test çubuğu ile vanalar da oluşan farklı sesleri kontrol edip alanınızı daralta bilirsiniz. Rüzgâr korumalı kauçuk uçlu asfalt probu ile şehir şebekesi, yangın hidrant hatları ve abone bağlantıları gibi kaçakları tespit etmenizi sağlar. Tüm bunları tek bir prob olan universal prob ise küçük üç ayak ve uzatma çubukları ile bina içlerin de büyük üç ayak ile dış ortam kaçakların da mıknatıslı ve uzatmalı uçlar ile vana başlarını kontrol etmenizi ve su kaçaklarını tespit etmenizi sağlar.

Bu ses dinlemelerini yaparken ekrandan alacağınız uyarılar su sesini ve ortam sesini birbirinden ayıran iki grafik verecektir.  Bu grafik ile kulağınıza gelen sesin çeşidini ayırabileceksiniz.

Gaz probları ise iki farklı seçenekte sunulmuştur. Bunlardan el probu bina içlerinde, çan prob ise bina dışlarında size yardımcı olacaktır. Tesisata yükleyeceğiniz izleme gazı ile en küçük çatlakları dahi tespit etme imkânı sağlayacaktır.

PWG sistemi ile uyumlu olarak çalışan su kaçağı tespit cihazı aynı zaman da bünyesin de bir de hat tespit dedektörü barındırmaktadır. PWG hatta monte edilir çalıştırılır ve ürettiği ses  M-300 su kaçak tespit cihazı ile takip edilir. Sesin şiddetine göre hat yeri tespit edilir. Bu ürün hakkında daha detaylı bilgi için lütfen PWG modelini buraya tıklayarak inceleyiniz.

Özel olarak dizayn edilmiş havacı tipi kulaklık sizin en küçük kaçaklar da bile yüksek ses almanızda en büyük yardımcınız olacaktır. Güçlendirilmiş hoparlör sisteminin yanı sıra kulağınızı tamamen kavrayan kauçuk sistemi kulağınızı yormayacaktır.

Özel olarak dizayn edilmiş 2 farklı boyuttu olan taşıma çantası tüm prob ve aksesuarları içine alacak şekilde dizayn edilmiştir. Size 2 adet anahtarı ile teslim edilecektir.

Kullanım esnasın da size sunacağı farklı menüler ile anlık dinleme yapabilir, dinlediğiniz sesleri kayıt yaparak müşteri ve kurumunuza rapor halin de teslim edebilirsiniz. Birkaç gün aynı noktadan yapacağınız dinlemeleri kayıt yaparak karşılaştırma yapabilirsiniz. Ekran da sürekli olarak vereceği son 6 farklı ölçüm değeri ile size en yüksek ses aldığınız noktayı tespit etmenize yardımcı olacaktır. Ses, Filtre, Ölçüm Numaratik ve Ses Frekanslarınızı istediğiniz gibi ayar yapabilir, özel olarak dizayn edilmiş Geo ve Smart hazır programlarını gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Cihaz ile size data kablosu verilecektir. Bu kablo ile cihazınızdan verileri PC’nize aktarabilir veya Aqua M-300 için çıkan güncellemeleri yükleyebilirsiniz. Bunun için firmamız size yardımcı olacaktır. Her çıkan güncelleme ücretsiz olarak teknik servisimiz tarafından su kaçak tespit aletinize yüklenecektir.



Yorumlar

Diğer Ebatlar