Adrenalin Mfd Alan Tarama İnan Dedektör 0542 522 32 61

Ürün ID62755
Teslimat koşulları1-4 gün
KDV Dahil
13.884,00
 

Açıklama


Anasayfa İçin Tıkla..!!!

Markalar İçin Tıkla..!!!

Sıfır Dedektörler İçin Tıkla..!!!

İkinci El Dedektörler İçin Tıkla..!!!

EVET İDDİALIYIZ ORİJİNAL VE GARANTİLİ DEDEKTÖRLERİ BİZDEN DAHA UCUZ FİYATA SATAN YOK!

ARAYIN UYGUN FİYAT FARKINI BİZİMLE YAŞAYIN! 

TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI DEDEKTÖR FİRMASI DEPAR DEDEKTÖR'ÜN KARADENİZ BÖLGE BAYİİ SATIŞ MAĞAZASIYIZ.

TOPRAĞIN GİZLİ HAZİNELERİNİ İNAN DEDEKTÖR İLE KEŞFEDİN!

İSTER AL, İSTER SAT, İSTER TAKAS YAP!

HERKESE, HER KESEYE DEFİNE DEDEKTÖRÜ!

İSTER NAKİT İSTER KART İLE ÖDEME İMKANI VARDIR.

PTT KAPIDA KONTROLLÜ ÖDEME & TÜM KREDİ KARTLARINA TAKSİT İMKANI VARDIR!

En iyi alan tarama cihazı fiyatı, yeni alan tarama dedektörü Mfd 100 metre çap içerisinde hatalı sinyallere neden olabilecek yüksek dalga frekansları eleminize edebilir. Alan tarama cihazları arasında en doğru sonuçları verebilen modeldir. En iyi alan tarama hangisidir sorusuna alan tarama özellikleri ve doğru sonuçlar verebilme başarısına göre Adrenalin Mfd cevabını vermek doğru bir cevap olacaktır.

en iyi alan tarama cihazı

Sadece MFD alan tarama modellerinde bulunan gelişmiş eleminasyon özelliği sayesinde arama yapılacak alanda yanlış hedeflere yönlendirebilecek olan yalancı sinyaller eleminize edilebilir.
MFD çalıştırıldıktan sonra yarım saat süre boyunca toprağın altına ve toprağın üst bölgesine özel sinyaller gönderilir. Gönderilen özel sinyaller sonucunda mineraller gibi yalancı sinyaller elemeninize edilir. En iyi alan tarama cihazı fiyatı, alan tarama fiyatları, alan tarama cihazları.

Sinyal Transmitter ile toprak altına özel sinyaller gönderilir bu sayede aranan nesne ( rezonans ) iyi reaksiyona geçirilmiş olur. Minerallerin oluşturduğu yalancı manyetizmalar pasifize edilerek reaksiyona geçirilen nesneden açığa çıkartılan elektron oranı ve manyetik alan, algılama yapılabilmesi için 1000 kat yükseltilmiş olur. Elektron ve manyetik alan algılayıcı elektronik ünite mineraller gibi yalancı ve yanlış sinyallerden temizlenmiş bölgede sadece reaksiyona geçirilen nesneden açığa çıkartılan elektronları ve manyetik alanı tespit eder. En iyi alan tarama cihazı fiyatı, alan tarama fiyatları, alan tarama cihazları.

Alan tarama cihazları

Mfd diğer alan tarama cihazlarından farklı olarak iki ayrı elektronik bileşenin birleşiminden oluşmuştur.

1. Signal transmitter MFD’ nin sinyallerini toprağın altına ve toprağın üst bölgesine gönderme işlemini gerçekleştirir. Aranacak alan boşluk veya iyi metal cinsi isteğe bağlı olarak seçilip tarama metal eliminasyon işlemi bu sistem aktif olduğunda gerçekleştirilir. En iyi alan tarama cihazı fiyatı, alan tarama fiyatları, alan tarama cihazları.

2. En iyi alan tarama cihazı fiyatı, alan tarama fiyatları, alan tarama cihazları Signal Finder sinyal alıcı algılayıcı ünite, signal generetor ve signal transmitter üniteleri kullanılmadan, bağımsız olarak çalışabilir. Boşluk ve metal tespiti yapabilir . Signal finder, el yapımı alan taramaların aksine sadece Adrenalin MFD alan tarama sisteminde bulunan mineral eliminasyon ve metal ayrım özelline sahiptir. Tüm metaller ve kapalı boşluk yapıları tespit edilebilecektir.

Toprak altında bulunan her metal birbirinden farklı manyetik kimliğe sahiptir. Manyetik kimlik farklılıkları alıcı sistem ve çubuklar üzerinde her metal için farklı itme ve çekme kuvveti uygular. Sadece En iyi alan tarama cihazı fiyatı, alan tarama fiyatları, alan tarama cihazları Adrenalin MFD alan tarama sisteminde bulunan gelişmiş metal ayrım özelliği sayesinde metallerin manyetik farklılıklarının algılayıcı define çubukları üzerindeki muhtemel tepkisel farklılıkları anlaşılabilmektedir.

TEKNİK ÖZELLİKLER

İşlemci: 8bit, 10bit ADC

Ekran Çözünürlüğü: 128×64 piksel

Arama Mesafesi: 250 Metre

Algılama Derinliği: 6 Metre

Algılayıcı: WCC %L Çubukları

Ağırlık: 8kg

Pil Gereksinimi: 6 Adet AA Pil ve 1 Adet 9V Pil

Çalışma Isısı: 0C – 50C

Arama Seçenekleri: Altın, Gümüş, Boşluk

Çalışma Modu: Alıcı – Verici Sistem

Garanti Süresi: 2 Yıl



Yorumlar

Diğer Ebatlar