MWF MF 9700 QUINARY Yer Altı Görüntüleme Cihazı İnan Dedektör 0542 522 32 61

Ürün ID25588
Teslimat koşulları1-4 gün
KDV Dahil
547.788,45
 

Açıklama


MWF (Metal and Water Finder) firması; Metal Dedektörleri (Define Dedektörleri) ve Su Bulucu Dedektör konularında uzmanlaşmış, Amerika Birleşik Devletleri'nde merkezi olan bir Amerikan ve Türk şirketidir. 2008 yılında Amerika (Chicago) ve Türkiye (İstanbul)'da kurulmuştur. Sürekli olarak yeni teknojilerin bulunması, iyileştirilmesi ve geliştirilmesi üzerinde çalışmaktadır. Altın, define ve su yataklarının bilimsel olarak tespiti için kullanılan teknolojik dedektörler üretmektedirler.

Not: Aşağıda mavi renkte yazılmış olan ürünlerin üzerine tıklayarak ilgili ürünün sayfasına kolayca geçiş yapabilirsiniz.

Satışı Devam Eden MWF Yer Altı Görüntüleme Cihazı Modelleri :

MWF MF 9700 QUINARY Yer Altı Görüntüleme Cihazı

MWF MF 1500 Smart Yer Altı Görüntüleme Cihazı

MWF MF 1200 Active Yer Altı Görüntüleme Cihazı

Anasayfa İçin Tıkla..!!!

Markalar İçin Tıkla..!!!

Sıfır Dedektörler İçin Tıkla..!!!

İkinci El Dedektörler İçin Tıkla..!!!

EVET İDDİALIYIZ ORİJİNAL VE GARANTİLİ DEDEKTÖRLERİ BİZDEN DAHA UCUZ FİYATA SATAN YOK!

ARAYIN UYGUN FİYAT FARKINI BİZİMLE YAŞAYIN! 

TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI DEDEKTÖR FİRMASI DEPAR DEDEKTÖR'ÜN KARADENİZ BÖLGE BAYİİ SATIŞ MAĞAZASIYIZ.

TOPRAĞIN GİZLİ HAZİNELERİNİ İNAN DEDEKTÖR İLE KEŞFEDİN!

İSTER AL, İSTER SAT, İSTER TAKAS YAP!

HERKESE, HER KESEYE DEFİNE DEDEKTÖRÜ!

İSTER NAKİT İSTER KART İLE ÖDEME İMKANI VARDIR.

PTT KAPIDA KONTROLLÜ ÖDEME & TÜM KREDİ KARTLARINA TAKSİT İMKANI VARDIR!

Müşterilerimizin isteği doğrultusunda, mineral ve yeraltı kaynaklarının tespiti ve araştırılması için entegre bir arama istasyonu almak üzere, aynı zamanda, özellikle de engebeli ve dağlık olarak, anlaşılması ve işlenmesi zor olan büyük ve büyük makinelerden çok uzakta. Alanlarda ve sonuçlarda garantili ve doğru cihazlara ihtiyaç duyulan alanlarda ve bir kerede kullanımı kolaydır.

MWF grubu ve titizlik ve araştırmadan sonra birkaç yıl süren üretim ve teknik araştırmalara dayanmayan bir makine olan MF 9700 QUINARY, bu cihazı grubumuzun çeşitli aşamalarda geliştirdiği en son modern bilimsel sistemlerle desteklemiştir. Bunu, tespit ve yer araştırması dünyasında yeni bir işaret koymak için olsun.

Altın, metal, hazineler, kalıntıları, yeraltı suları ve boşlukları tespit etmek ve araştırmak için altı arama sistemi ile cihazı desteklemiş ve kullanıcılara körü körüne güven veren altı sistemi kullanarak, konumlarını belirlemek ve varlık puanlarını% 100 onaylamak hedefine ulaşmak ve herhangi bir tereddüt etmeden onu bulmak.

Cihaz tarafından desteklenen sistemler uzak mesafeden hedefleri tespit etmek ve bulmak için uzun menzilli bir tarama ve hedefin doğrulanması için doğrulama iyonik arama sistemi verir, jeofizik tarama teknikleri sistemlerine ek olarak, akıllı ve otomatik analiz ile hedefleri doğrulamak ve aralarında ayrım yapmak için ses verisi ve grafikli manyetik tarayıcı sistemi (Yer Sensörü) hariç, hedef, tip ve derinlik ve Son olarak Zemin Tarama Sistemi, hedef hakkında net bir fotoğraf sağlar.

Tüm bunlar ve daha fazlası kanıtlanmış etkinliği olan ve geniş bir HD renkli ekrana sahip tek bir cihazda mevcuttur, gelişmiş akıllı programların kontrol sistemlerini gösterir ve araştırma ve anketle ilgili tüm sonuçları ve koordinatları gösterir.

Genel Özellikler

MF 9700 QUINARY ”Bu cihaz, en doğru ve yeraltı hedefleri hakkında size güvenilir ve eksiksiz sonuçlar veren en son Multi-detection sistemleriyle çalışır.
MF 9700 QUINARY Altın, hazineler, metaller, boşluklar ve yeraltı sularının tespitinde ve keşfinde uzmanlaşır ve aralarında ayrım yapar, hedefleri, türleri, boyutları ve derinlikleri hakkında birçok arama verisi içerisindeki yerlerini belirler.
MF 9700 QUINARY Yazılım çok gelişmiş bir teknoloji seviyesi olup, kullanıcıya tüm cihaz ayarlarının ve sistemlerin hızlı ve kolay bir şekilde kontrol edilmesini sağlar.
Ergonomik tasarım ve aerodinamik şekil, hafif ve karmaşık olmayan sonuçlarda büyük rol oynayan hafif ve kolay kullanımla arama ve gezinme gücü sağlar.

MF 9700 QUINARY: 2 km'ye kadar ön arama mesafesine sahip, 70m'ye kadar yeraltı derinliklerine ulaşma kabiliyeti veren, iki katına çıkabilen enerji dalgalarıyla arama dalgaları ve frekansları arasında güçlü bir kabiliyete sahiptir.
Not: Öndeki mesafe, sistemden diğer sisteme farklılık gösterebilir, böylece her sistem, arama mesafesini kapsayacak sınırlı bir kapasiteye sahiptir.

TFT renkli ekran 4.3 inç HD, kullanıcıya gece ve gündüz net görüş sağlar.
Akıllı ayarlar Arabirimi, tüm fonksiyonlarda ve programlarda kolay ve esnek bir kontrol sağlar.
Aşağıdakilerin kontrolünü sağlayan cihazın genel ayarlar menüsü:
Gece veya gündüz için yeterli aydınlatma sağlayan ve aynı zamanda enerji tasarrufu sağlayan aydınlatma seviyesini de düşüren ekran parlaklığı özelliğini kontrol edin.
Beş ses seviyesi, ses çıkışının yeterli kontrolünü sağlar ve arama sonuçlarının seslerini, titreşim modunu veya sessiz mod ve görsel sonuçların yeterliliğini gösterir.
Dil kontrolü: daha önce başka bir dile kaydedilmiş olan aygıt dilini değiştirme kontrolü sağlar.
Dünya çapında ilk defa, özellikle MWF Group'ta bulunan algılama ve arama cihazlarında, Akıllı çalışma ve algılama sistemleri, Akıllı arayüzler, Güç tasarrufu sistemi, Akıllı şarj sistemi, Çoklu dil ve cihaz dilini hatırlama, ayarları kaydetme, Akıllı kontrol, Bluetooth teknoloji ve fabrika ayarlarına sıfırlama.
MF 9700 QUINARY Seçim Arama sisteminin arayüzü, arama sistemi modları arasında hızlı bir geçiş yapmanızı sağlar.
Batarya ve şarj etme özelliği, kullanıcının akü seviyesini ve akü seviyesine ilişkin uyarıları ve gç girişinden önce uyarılar verir, akıllı şarj sistemleri ile kullanıcı AÇIK veya KAPALI iken akü şarjını takip eder. ve gerçek zamanlı olarak eklenen şarj düzeyini öğrenmek için.
Kablosuz iletişim siparişleri ile hızlı hareket sağlayan ve bağlı tüm ünitelerin ve sistemlerin sökülmesi ve montajına tabi olan küçük boyutlu cihaz ve aksesuarlar.
Kablosuz bağlantı sistemi, arama sürecini engelleyebilecek ve geciktirecek telleri ve diğer şeyleri birbirine bağlamaya gerek kalmadan aramalarını kablosuz olarak gönderecek olan arama sistemlerine bağlayan ve arama ayarlarını uzaktan değiştiren kablosuz bağlantı sistemidir. ve sonuçları.
Düğmeler Kontrol Paneli, kromdan yapılmış düğmelerden oluşur, cihaz ve ayarlardaki hızlı kontrolde güven verir.
Otomatik Ayarlama Sistemi (ATS) Özel buluş ve yeni, MWF GROUP lehine tescilli, bu sistem doğru sonuçları ve her türlü toprak ve arazi içinde kesin, çünkü sistem toprağı otomatik olarak tanır, arama sürecini otomatik olarak ayarlayan otomatik ayarlama sağlar. toprak tipi ve toprağın özellikleri, diğer birçok dedektörü etkileyebilecek kayalık ve dağlık bölge etkisiyle oluşan herhangi bir örtüşen radyasyonun kaldırılmasıyla birlikte, bu akıllı sistem, sıralama ve analiz ile ilgili gerekli seviyeleri sağlayabilir. Frekans sinyalinin, sinyalin voltajının ve dalgaboyunun hatasız sonuç veren sonuçları.

Cihaz Arama ve Arama için 6 Farklı Sistem (İsteğe Bağlı) ile çalışır.

Sistem 1: Elde Taşınabilir LRL

El LRL ”, hedeflerin yerini tespit etmek için uzun mesafe arama sistemi ile çalışır, gece yönlendirmek için lazer LED ile kullanıcıyı doğrudan hedef bölgeye yönlendirir.
6 voltluk dört standart AAA pilden 1.5 voltta çalışan bu ünite, bir defada veya şarj edilebilir piller için normal piller kullanılabilir.
Yollarını belirlemek ve ona ulaşmadan önce yeraltında hedefleri belirlemede doğru sonuçlar.

Sistem 2 Hat İzleyici

Line Tracker sistemi, ana verici cihaz ile hedef nokta arasında bağlı olan elektrik hatlarının frekansını takip etmek için özel bir sistemdir. Uzaktan algılama sistemleri için en son gelişmiş sistemlerle, doğrudan hedef noktasına ulaşana kadar kullanıcıya doğru bir yol sağlar. kablosuz bağlantı.
9 voltluk, 9 voltluk bir pil ile çalışan bu ünite, normal pilleri tek kullanımlık veya tekrar şarj edilebilir piller kullanabilir
Ses kontrol modları ve sessiz mod ile arama işlemini gösteren akustik uyarılar döner.
Hedefler Listesi, ayrı ayrı aramak için bu listeden herhangi bir hedefi seçebilir ve hedefler: Altın, gümüş, bakır, elmas, yeraltı suyu, mağaralar ve boşluklar.
Arama seviyesi için doğru ayar ara yüzü, derinliği ve aramanın mesafesini önceden kontrol etmek için çok düzeyli:
Arama derinliklerinin sinyal seviyesinde bir kontrol özelliği ile 70 metreye kadar derinlik, derinlik seçenekleri listesi ve 0'dan başlayarak seçilen derinliğe kadar: 1m - 5m - 10m - 20m - 30m - 40m - 70m.
Uzak yayın dalgası seviyesinde bir kontrol özelliği ile, mesafe seçenekleri listesi ve 0'dan başlayarak seçilen mesafeye kadar: 2500m'ye kadar mesafe arama: 100m - 500m - 1000m - 1500m - 2000m.
Akıllı ayarlar Sistemin ayarlanmış seviyelerde arama ayarları ile arayüzü.
Algılama yönteminin seçim arayüzleri.

Sistem 3: İyonik algılama sistemi (Akustik)

MF 9700 QUINARY Uzun menzilli bir İyon arama sistemi üzerinde çalışmak, yer altı kıymetli madenlerin İyonya alanını tespit etmek ve aramak, hedeflerin yerini uzak mesafeden bulmak, aynı zamanda arabada da kullanılabilir.
Bu sistem için Özel Arabirim, hedef türün önceden ayarlanmış kurulumunu aramak istiyor: altın, gümüş, bakır, bronz,
İyonik akustik doğrulama ünitesi, ana cihaz ile kablosuz olarak çalışıyor ve bağlanıyor.
Sistem, temel amaçlara hızlı bir şekilde cevap vermekle karakterizedir ve gizli hedefle ilgili eksiksiz bilgi verir.
Arama hedeflerine ulaşmak için büyük bir odak noktası ve kullanıcıyı hedef bölgeye mümkün olan en kısa zamanda ve çabayla yönlendirir.
Bu sistem kullanıcıya çok sayıda sonuç verir, aşağıdakilerden oluşur:
LED'ler interaktif Gösterge, hedef noktaların merkezine yaklaştıkça yukarı doğru etkileşir.
Ses etkileşimli Göstergesi, hedef noktaya yaklaştıkça yukarı doğru etkileşir.
Pil seviyelerinin LED göstergesi ve 3 seviyeden oluşuyor pil seviyesini gösterir.
3.7V Li-ion 3600 mAh iki çıkış, çıkış 12 volt

Sistem 4: Toprak Sensör Sistemi

MF 9700 QUINARY Toprak katmanlarının taranması ve içeriğinin bilinmesi ve yer ve metallerin yerlerinin tespit edilmesi ve konumlandırılması için manyetik radyasyon seviyelerinin okunması ve okunması için çalışan yer algılayıcı sistemi.
Akıllı arayüz size hedefler hakkında mutlak netlik ve entegre sonuçlar verir.
Metaller ve boşluklar arasında doğru ayrımcılık sistemi.
Hedefin boyutunu belirlemek için Osiloskop grafik görüntüleme sistemi.
Gelişmiş sensörler gerçek zamanlı olarak anında ve doğrudan sonuç verir.
Doğruluk Hedef noktayı ekranda bir grafikle tanımlayın.
Cihazdaki toprak sensörünün bağlanması ile ilgili akıllı doğrulama sistemi iyi durumda veya cihaza bağlı değil.

Sistem 5: Jeofizik Araştırma Sistemi

Sistem, toprak elektrik direncinin yoğunluğunu ölçmek ve yeraltı ve özdeşliği bulunan maddeleri tanımlamak ve altın, metaller ve yeraltındaki boşlukları tespit etmek ve araştırmak için, hedefler arasında doğru bir ayrımcılık özelliği ile çalışır.
Bu sistem toprağı otomatik olarak tarar ve algılar ve keşfedilen hedefler hakkında doğrudan sonuçları ekranda doğrudan gösterir.
Bu sistemin özel ekran arayüzü, kullanıcıya arama süreci hakkında entegre bir bilgi verir ve arama adımları otomatik olarak yapılır.
Taramadan sonra keşfedilen hedef türlerinin seçilmesi özelliği tamamlandıktan sonra sistem, tüm ayrıntıları bilmek için sizi bu hedef noktasının bir sitesine yönlendirmeye başlar.
Belirli bir komutu yürütmek için belirli bir komut veya kılavuz hakkında uyarıda bulunulması için ekranda görünen otomatik yardım iletilerinin özelliği.
Sistem, 1.500 metrekareye kadar geniş bir arama alanını kapsayacak şekilde dört elektrik prob ile çalışır ve bu alanın sonuçlarını 3 dakikayı geçmeyecek bir süre boyunca gösterir.
Hedef derinliği belirleme özelliği ve keşfedilen hedefin derinliğini tanımlamak ve ölçmek için özel bir sistem aracılığıyla doğru bir şekilde.
Gelişmiş arama ve tanımlama teknikleri, hedef konum için algılama ve analiz akıllı sistemler üzerinde çalışan akıllı algılama fonksiyonları üzerinde çalışıyor.
Çarpan kontrol tarama sistemi ve kullanıcıya verdiği yer için anında, güvenilir ve kanıtlanmış sonuçlar verir.
Hedef türleri arasında doğru ayrımcılık ve doğrudan ekrandaki hedef, tip, boyut ve isimleri netleştirmek.
Elektrotları toprağa bağlayan ve telle veya bağlı olmayan akıllı doğrulama sistemi ve uyarı mesajları üzerinden ekranda netleştirildi.

Sistem 6: Toprak Tarama Sistemi
Sistem
sistem çevirileri
IsimSıklık
system
sistem, düzen, şebeke, yapı, yöntem, ağ
the system
sistem, organizma, toplum düzeni
tract
sistem, bölge, alan, broşür, saha
regime
rejim, düzen, sistem, yönetim şekli, diyet
framework
iskelet, çatı, yapı, sistem, kadro
grid
ızgara, şebeke, sistem, parmaklık
gridiron
ızgara, futbol sahası, şebeke, sistem
regulation
düzenleme, ayarlama, ayar, kural, düzen, sistem
graticule
şebeke, ağ, sistem

Sistem 6: Toprak Tarama Sistemi

Sistem, yeraltı ve boyutların hedef biçimini netleştirmek için radar görüntüleme sistemi aracılığıyla zemin katmanlarını tespit etmek ve taramak için çalışır.
Karmaşık analiz yazılımı ve bilgisayar ya da diğer tabletleri kullanmaya gerek yok, bu cihaz size cihaz üzerinde renkli HD ekran ve Real-time anında sonuçlar verir.
Görüntüleme tarama işleminde tam kontrol
Otomatik tarama modu
Manuel tarama modu
Cihazın ekranında çeşitli seçenekler aracılığıyla kontrol eden boyutlar görüntülenir.
Çalışmak istediğiniz tarama yöntemini seçmek
Ölçme ve Tarama Sensörler, modern ve sofistike bilimsel teknikler ile, aralarında ayrım yapan eserler, hedefler, metal ve mağaraların tanımlanması ve tespit edilmesi için uzmanlaşmıştır.
Hedef boyutu ve şekli, hedef ve türle ilgili grafiksel olarak netleştirin.



Yorumlar

Diğer Ebatlar