MWF MF 1200 Active Yer Altı Görüntüleme Cihazı İnan Dedektör 0542 522 32 61

Ürün ID70910
Teslimat koşulları1-4 gün
KDV Dahil
204.942,40
 

Açıklama


MWF (Metal and Water Finder) firması; Metal Dedektörleri (Define Dedektörleri) ve Su Bulucu Dedektör konularında uzmanlaşmış, Amerika Birleşik Devletleri'nde merkezi olan bir Amerikan ve Türk şirketidir. 2008 yılında Amerika (Chicago) ve Türkiye (İstanbul)'da kurulmuştur. Sürekli olarak yeni teknojilerin bulunması, iyileştirilmesi ve geliştirilmesi üzerinde çalışmaktadır. Altın, define ve su yataklarının bilimsel olarak tespiti için kullanılan teknolojik dedektörler üretmektedirler.

Not: Aşağıda mavi renkte yazılmış olan ürünlerin üzerine tıklayarak ilgili ürünün sayfasına kolayca geçiş yapabilirsiniz.

Satışı Devam Eden MWF Yer Altı Görüntüleme Cihazı Modelleri :

MWF MF 9700 QUINARY Yer Altı Görüntüleme Cihazı

MWF MF 1500 Smart Yer Altı Görüntüleme Cihazı

MWF MF 1200 Active Yer Altı Görüntüleme Cihazı

Anasayfa İçin Tıkla..!!!

Markalar İçin Tıkla..!!!

Sıfır Dedektörler İçin Tıkla..!!!

İkinci El Dedektörler İçin Tıkla..!!!

EVET İDDİALIYIZ ORİJİNAL VE GARANTİLİ DEDEKTÖRLERİ BİZDEN DAHA UCUZ FİYATA SATAN YOK!

ARAYIN UYGUN FİYAT FARKINI BİZİMLE YAŞAYIN! 

TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI DEDEKTÖR FİRMASI DEPAR DEDEKTÖR'ÜN KARADENİZ BÖLGE BAYİİ SATIŞ MAĞAZASIYIZ.

TOPRAĞIN GİZLİ HAZİNELERİNİ İNAN DEDEKTÖR İLE KEŞFEDİN!

İSTER AL, İSTER SAT, İSTER TAKAS YAP!

HERKESE, HER KESEYE DEFİNE DEDEKTÖRÜ!

İSTER NAKİT İSTER KART İLE ÖDEME İMKANI VARDIR.

PTT KAPIDA KONTROLLÜ ÖDEME & TÜM KREDİ KARTLARINA TAKSİT İMKANI VARDIR!

Bu cihaz, tamamen güncellenen ve geliştirilen MF 1200 SMART cihazının geliştiricisi olup, alıcı-verici sistemler geliştirilmiştir ve yeraltındaki hedeflerin aranması ve tespit edilmesi için uzun mesafeli algılama sistemi ile donatılmıştır.

Ayrıca iyonik algılama ve doğrulama sistemi ile desteklenir, ek olarak akıllı modern yazılım ve TFT renkli ekran ile çok dilli.

MF 1200 AKTİF, yeraltı kaynakları ve mineral, altın, mineraller, su, değerli taş, elmaslar, boşluklar ve oyuklar için, isteğe bağlı listelerle birlikte tespit ve keşif konusunda uzmandır.

Birden fazla fonksiyona sahip çoklu algılama sistemli bir cihazdır, kullanıcılara tam ve hızlı bir şekilde ulaşan akıllı işletim sistemleri tarafından desteklenen hedef ve derinlik için sondaj noktaları belirleme ile yer altı hedefleri hakkında kaşif yüksek doğrulukta sonuçlar verir. cihaz programlarının tüm ayarlarında kontrol ve sorunsuz bir şekilde.

Genel Özellikler

MF 1200 AKTİF "Özel elektronik karaktere ait bilimsel teknikler ve gelişmiş yazılımlar ve benzersiz çalışmalar.
Yer altı hedeflerini tespit etmek ve bulmak için en gelişmiş ve gelişmiş tekniklere sahip çoklu algılama ve keşif sistemleri.
Yeraltı kaynakları ve mineral, altın, mineraller, su, değerli taş, boşluklar ve hazineler için tespit ve keşif için yüksek teknoloji seviyeleri.
Yüksek hassasiyet ve performans dalgaları, alt toprağa 40 metre derinliğe kadar nüfuz edebilen ve ön mesafeyi tespit etme ve 2 km'ye kadar yayılma kabiliyetine sahiptir.

Otomatik Ayarlama Sistemi (ATS) Özel buluş ve yeni, MWF GROUP lehine tescilli, bu sistem doğru sonuçları ve her türlü toprak ve arazi içinde kesin, çünkü sistem toprağı otomatik olarak tanır, arama sürecini otomatik olarak ayarlayan otomatik ayarlama sağlar. toprak tipi ve toprağın özellikleri, diğer birçok dedektörü etkileyebilecek kayalık ve dağlık bölge etkisiyle oluşan herhangi bir örtüşen radyasyonun kaldırılmasıyla birlikte, bu akıllı sistem, sıralama ve analiz ile ilgili gerekli seviyeleri sağlayabilir. Frekans sinyalinin, sinyalin voltajının ve dalgaboyunun hatasız sonuç veren sonuçları.
TFT renkli ekran 3.2 inç HD, kullanıcıya gece ve gündüz net görüş sağlar.
Gece veya gündüz için yeterli aydınlatma sağlayan ve aynı zamanda enerji tasarrufu sağlayan aydınlatma seviyesini de düşüren ekran parlaklığı özelliğini kontrol edin.
Sesin beş seviyesi, ses çıkışının yeterli kontrolünü sağlar ve arama sonuçlarının seslerini verir.
Dünya çapında ilk defa, özellikle MWF Group'ta bulunan algılama ve arama cihazlarında, Akıllı çalışma ve algılama sistemleri, Akıllı arayüzler, Güç tasarrufu sistemi, Akıllı şarj sistemi, Çoklu dil ve cihaz dilini hatırlama, ayarları kaydetme, Akıllı kontrol, Bluetooth teknoloji ve fabrika ayarlarına sıfırlama.
Akıllı ayarlar Arabirimi, tüm fonksiyonlarda ve programlarda kolay ve esnek bir kontrol sağlar.
Batarya ve şarj etme özelliği, kullanıcının akü seviyesini ve akü seviyesine ilişkin uyarıları ve gç girişinden önce uyarılar verir, akıllı şarj sistemleri ile kullanıcı AÇIK veya KAPALI iken akü şarjını takip eder. ve gerçek zamanlı olarak eklenen şarj düzeyini öğrenmek için.
mf_1200_a_teledetection_search_settings_interfacemf_1200_a_interface_of_charging_system
12
Kablosuz iletişim siparişleri ile hızlı hareket sağlayan ve bağlı tüm ünitelerin ve sistemlerin sökülmesi ve montajına tabi olan küçük boyutlu cihaz ve aksesuarlar.
Kablosuz bağlantı sistemi, arama sürecini engelleyebilecek ve geciktirecek telleri ve diğer şeyleri birbirine bağlamaya gerek kalmadan aramalarını kablosuz olarak gönderecek olan arama sistemlerine bağlayan ve arama ayarlarını uzaktan değiştiren kablosuz bağlantı sistemidir. ve sonuçları.
Hafif, kullanıcının çalışmasına çaba harcamadan veya yorulmadan yardımcı olur.
Teleteteksiyon Arama Sistemi ve tespit için iki sistem (iki yöntem) ile çalışıyor.

El LRL'si:

El LRL ”, hedeflerin yerini tespit etmek için uzun mesafe arama sistemi ile çalışır, gece yönlendirmek için lazer LED ile kullanıcıyı doğrudan hedef bölgeye yönlendirir.
6 voltluk dört standart AAA pilden 1.5 voltta çalışan bu ünite, bir defada veya şarj edilebilir piller için normal piller kullanılabilir.

Hat izleyici:

Line Tracker sistemi, ana verici cihaz ile hedef nokta arasında bağlı olan elektrik hatlarının frekansını takip etmek için özel bir sistemdir. Uzaktan algılama sistemleri için en son gelişmiş sistemlerle, doğrudan hedef noktasına ulaşana kadar kullanıcıya doğru bir yol sağlar. kablosuz bağlantı.
9 voltluk, 9 voltluk bir pil ile çalışan bu ünite, normal pilleri tek kullanımlık veya tekrar şarj edilebilir piller kullanabilir
Yeraltındaki hedefleri tespit etmek ve ona ulaşmadan önce hedef yolu bulmak için doğru sonuçlar.
Yer altı / Metal listesi / Su listesi / Taşlar listesi / Boşluk listesi hedeflerinin tespitinde çok fonksiyonlu ve özel listeler.
İstenilen bir hedefi seçmek için bir özelliği ile 4 tip metal tespit etmek için uzmanlaşmış Metaller listesi, Bu içerir: Altın, gümüş, bakır, bronz.
Su listesi, istenilen bir hedefi seçmek için bir özellik ile su detects4 türleri uzmanlaşmıştır, içerir: Doğal su, maden suyu, tuzlu su ve her türlü su.
İstenilen bir hedefi seçmek için bir özelliği ile 4 tip su tespit etmek için uzmanlaşmış Su listesi, Bu içerir: Doğal su, maden suyu, tuzlu su ve her türlü su.
İstenilen bir hedef seçmek için bir özellik ile bir Gemstones 4 tür tespit etmek için uzmanlaşmış Taşlar listesi, Bu içerir: Diamonds, zümrüt, meteoroidler ve tüm değerli taşlar türleri.
Boşlukları tespit etmek için özelleştirilmiş boşluklar listesi.

Arama seviyesi için doğru ayar ara yüzü, derinliği ve aramanın mesafesini önceden kontrol etmek için çok düzeyli:
Arama derinliklerinin sinyal seviyesinde bir kontrol özelliğiyle 40 metreye kadar derinlik, derinlik seçenek listesi, ve başlar:
0 m'den 1 m'ye kadar
0 m'den 5 m'ye kadar
0 m'den 10 m'ye
0 m'den 20m'ye kadar
0 m'den 30 metreye kadar
0 m'den 40 m'ye kadar
Su derinliği 450 m derinliğe kadar, derinlik seçenekleri listesi ile arama derinliklerinin sinyal seviyesinde bir kontrol özelliği ile başlar ve başlar:
0 m'den 50 metreye kadar
0 m'den 100 metreye kadar
0 m'den 150 metreye kadar
0 m'den 250 metreye kadar
0 m'den 350 metreye kadar
0 m'den 4500 metreye kadar
Uzak yayın dalgası düzeyinde bir kontrol özelliği ile mesafe seçenekleri listesi ile 2000m'ye kadar mesafe arama ve başlar:
0 m'den 100 metreye kadar
0 m'den 250 metreye kadar
0 m'den 500 metreye kadar
0 m'den 1000 m'ye kadar
0 m'den 1500 m'ye
0 m'den 2000 m'ye kadar
Kablosuz bağlantı sistemi
Sinyal güçlendirmek için toprak verici ünitesi ile donatılmış.

İyonik algılama sistemi (Akustik)

Uzun menzilli bir İyon arama sistemi üzerinde çalışarak, yer altı kıymetli madenlerin İyon sahasını tespit edip arama yapmak ve uzak mesafeden hedeflerin yerini belirlemek, aynı zamanda arabada da kullanılabilir.
Bu sistem için Özel Arabirim, hedef türün önceden ayarlanmış kurulumunu aramak istiyor: altın, gümüş, bakır, bronz,
İyonik akustik doğrulama ünitesi, ana cihaz ile kablosuz olarak çalışıyor ve bağlanıyor.
Sistem, temel amaçlara hızlı bir şekilde cevap vermekle karakterizedir ve gizli hedefle ilgili eksiksiz bilgi verir.
Arama hedeflerine ulaşmak için büyük bir odak noktası ve kullanıcıyı hedef bölgeye mümkün olan en kısa zamanda ve çabayla yönlendirir.
Bu sistem kullanıcıya çok sayıda sonuç verir, aşağıdakilerden oluşur:
LED'ler interaktif Gösterge, hedef noktaların merkezine yaklaştıkça yukarı doğru etkileşir.
Ses etkileşimli Göstergesi, hedef noktaya yaklaştıkça yukarı doğru etkileşir.
Pil seviyelerinin LED göstergesi ve 3 seviyeden oluşuyor pil seviyesini gösterir.
3.7V Li-ion 3600 mAh iki çıkış, çıkış 12 volt

 

Teknik özellikler
Arama sistemi: Multidisipliner tespit sistemleri:
1. Teleteteksiyon (El LRL)
2. Teleteteksiyon (Hat Tracker)
3. İyonik algılama sistemi (Akustik)
Arama prensibi:
1. Dijital Frekans Sinyal İşleme (DFSP) / Hedeflerin Elektrostatik Alanlarını Alma
2. Dijital Frekans Sinyal İşleme (DFSP) / Hedeflerin Elektrostatik Alanlarını Alma
3. Alınan sinyal iyonik radyasyonun işlenmesi
İşletim işlemcisi: MICROCONTLLER PIC18 & ARM 7
İşletme arama frekansı:
1. 1 kHz ila 30 kHz arasında
Güç: 7.4 volt 6000 mAh
Güç tüketimi: Maksimum tüketim 150 mA
Pil ömrü: 15 çalışma saatleri
Şarj cihazı: 5,1 volt 3 amp / Şarj Süresi 3 saat
Ekran Tipi: TFT Renkli Monitör 3.2 ″, 65536 Renk, 48MHz, CDMA GPU
Algılamak için uzman:
1. Metal listesi - Su listesi - Ek olarak Taş listesi de Boşluk listesi.
2. Metal listesi - Su listesi - Ek olarak Gemstone listesi Boşluk listesi.
3. Tüm metal ve aralarındaki boşlukları ayırt eder.
Hedefleri Ayrımcılık: Evet
Hedef Seçim Sistemi: 1. Evet, hedef listesinden arama yapmaya başlamadan önce hedef türü seçebilir
Derinlik Arama: Derinlik seçenekleriyle, derinlik seviyesinde bir kontrol özelliğine sahip tüm hedefler için 40 m ve su için 450 m.
Mesafe Arama: mesafe seçenekleri listesinde, mesafe seviyesinde bir kontrol özelliği ile 2000 m.
Sonuçlar geri bildirimi:
1. Ses + görsel + uyarıları eşliğinde hedef konuma doğru yönlendirme.
2. Ses + görsel + uyarıları eşliğinde hedef konuma doğru yönlendirme.
3. Ses, LED göstergeleri ve titreşim.
Bluetooth: olmayan
Kablosuz: evet
Otomatik akıllı yönlendirme sistemi: olmayan
Sesli uyarılar: Evet
Titreşimli uyarı: Evet, iyonik sistem
Çalışma sıcaklığı: -15 ° C ila 60 ° C
Depolama sıcaklığı: -15 ° C ila 40 ° C
Nem:% 90 seviyesinde hava nem oranı oranında depolanabilir ve çalışabilir.
Ağırlık: Bileşik: 1 kg - torbanın içinde ayrılmıştır: 3 kg
Boyutlar: 18,9 × 10,4 × 5,8 cm
Çanta boyutları: 40x33x17 cm

Aksesuarlar
Cihazın ana birimi (kontrolör).
Kablosuz bağlantı anteni.
Yer vericisi birleşti.
Hat izleyici sistemi cihazı + izleme antenlerini bağlayan teller.
El LRL arama cihazı + alıcı verici anten + Kavrama.
Doğrulama iyonik cihaz + iyonik sensör ünitesi.
Cihaz çantası.
Garanti belgesi
Kullanıcı Kılavuzu.
Öğretici DVD.



Yorumlar

Diğer Ebatlar