DRS ProRadar X3 İnan Dedektör 0542 522 32 61

Açıklama


DRS ELECTRONICS, dünya çapında beğeni toplayan Ground Exper ve yeni ProRadar X Serisi gibi cihazları üreten, özellikleri bakımından daha önce hiç görmediğimiz yenilikçi cihazlar sunan bir Alman şirketidir. Profesyonel define avcıları ve arkeologlara mükemmel metal ayrımlı, boşluk ve yer altı suya tespiti yapmalarına olanak sağlıyor.  DRS ayrıca metal ve boşlukların yanı sıra hobi tipi metal dedektörlerini üretmektedir.

Not: Aşağıda mavi renkte yazılmış olan ürünlerin üzerine tıklayarak ilgili ürünün sayfasına kolayca geçiş yapabilirsiniz.

Satışı Devam Eden DRS Electronics Yer Altı Görüntüleme Cihazı Modelleri :

DRS ProRadar X1 Pro

DRS ProRadar X3

DRS ProRadar X5

DRS 3D Stealth Scanner

Anasayfa İçin Tıkla..!!!

Markalar İçin Tıkla..!!!

Sıfır Dedektörler İçin Tıkla..!!!

İkinci El Dedektörler İçin Tıkla..!!!

EVET İDDİALIYIZ ORİJİNAL VE GARANTİLİ DEDEKTÖRLERİ BİZDEN DAHA UCUZ FİYATA SATAN YOK!

ARAYIN UYGUN FİYAT FARKINI BİZİMLE YAŞAYIN! 

TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI DEDEKTÖR FİRMASI DEPAR DEDEKTÖR'ÜN KARADENİZ BÖLGE BAYİİ SATIŞ MAĞAZASIYIZ.

TOPRAĞIN GİZLİ HAZİNELERİNİ İNAN DEDEKTÖR İLE KEŞFEDİN!

İSTER AL, İSTER SAT, İSTER TAKAS YAP!

HERKESE, HER KESEYE DEFİNE DEDEKTÖRÜ!

İSTER NAKİT İSTER KART İLE ÖDEME İMKANI VARDIR.

PTT KAPIDA KONTROLLÜ ÖDEME & TÜM KREDİ KARTLARINA TAKSİT İMKANI VARDIR!

Pro Radar X3, Pro Radar X2 cihazımızın gelişmiş versiyonudur. 
 
Görüntü kalitesi 2 - 4 kata kadar daha iyidir. İçindeki 4 sensörlü arama başlığı ve 8 Sensörlü yüksek çözünürlükte arama başlığına sahiptir.
 
Pro Radar X3 paketi 2 adet ileri teknoloji ve dayanıklı bataryaya sahiptir böylece çok daha uzun süreli arama yapma kabiliyetine sahiptir. 
 
X3 önceki versiyonlarına göre daha derin tarama ve daha detaylı analiz kabiliyetine sahiptir. 
 
4 adet DRS akıllı sensörü ile çok daha yüksek çözünürlükte görüntüleme imkanı sağlamaktadır.
 
Pro Radar X3 Altın,Gümüş,Bronze, gibi kıymetli madenleri ve değersiz madenlerin ayrımını yaptığı gibi Boşluk, Mezar, Tümülüs, Tünel ve yapıların tesbitinde de 25 metre derinliğe kadar çok iyi sonuç vermektedir. 
 
40 cm lik 4 DRS akıllı Sensörü içeren arama başlığı ile Toprak altındaki tüm detayları tarayarak yüksek çözünülükte ekranınıza anında yansıtır.
 
Bir diğer Sensörü 60 cm lik ve 8 adet DRS akıllı Sensör içeren arama başlığıdır ki bu başlık ile hiçbir detayı atlamadan toprak altında ki tüm değerlere ulaşabilirsiniz. 
 
Pro Radar X1 in aksine X2/X3/X4/X5 cihazlarımız opsiyonel olarak alabileceğiniz sensörler ile (4,8 ve 16 akıllı sensör) çok daha detaylı hassas ve yüksek çözünürlükte görüntü alabilirsiniz. 
 
Sensör sayısını arttırmanız ve arama başlığını büyütmeniz görüntü kalitenizi olumlu yönde etkileyecektir. 
 
Hangi cihazımıza kaç sensör ekleyebileceğimiz derinlik ve diğer tüm özellikleri Aksesuar seçenekleri kısmında bulabilirsiniz.
 
Pro Radar X3 de diğer tüm Radar sistemlerimiz gibi Tablet Pc ile birlikte sizlere sunulmaktadır. 
3D görüntü alma teknolojisi DRS Electronics GmbH nin Mühendisleri tarafından taranan alanın detaylı görüntülerini en kolay ve hassas şekilde analiz edilmesi için üretilmiştir. 
 
Altın,Gümüş gibi değerli madenlerle değersiz metalleri ayırarak zaman ve para israfını sonlandıracaktır.
 
Boşlukları, Mağaraları, Tünelleri, Mezar odalarını, Tümülüsleri ve tüm bunların giriş noktalarını son derece detaylı olarak tesbit edip toprak altında hiçbir detayı atlamayacaksınız. 
 
Aynı Pro Radar X2 gibi piyasada ki diğer tüm cihazların aksine Sadece araziye çıkarak tarama yapmak istediğiniz bölgeyi seçip start düğmesine basmanız ve adımlarınızı saymanız yeterlidir.
 
Diğer tüm cihazların aksine Kuzey güney yönlerini seçmeniz gerekmez istediğiniz yönde tarama yapabilir ve sonuçları birkaç saniye içinde ekranınızda analiz edebilirsiniz. 
 
Görüntülerinizi hafızaya alıp daha sonra inceleyebilir başka bir bilgisayara aktarabilir (Voxler uyumludur.) voxler programı yardımı ile çok daha detaylı incelemeler yapabilirsiniz. 
 
Ayrıca Pro Radar X3 de horizantal canlı tarama özelliği ile gerçek zamanlı tarama yapmanıza ve taradığınız alanın anında görüntüsünü ekranınızda görmenizi sağlamaktadır
 
Mükemmel pinpoint özelliği ile hedefin kesin noktasını tespit edebilmenizi sağlamaktadır.

Not: Yukarıdaki bilgi ve açıklamalar üretici firma verileridir.  



Yorumlar

Diğer Ebatlar