Tesoro Cortes Define Dedektörü İnan Dedektörler 0542 522 32 61

Ürün ID82058
Teslimat koşulları1-4 gün
KDV Dahil
33.299,60
Ürün Taksitli Fiyatı (KDV Dahil)35.963,57
 

Açıklama


Not: Aşağıda mavi renkte yazılmış olan ürünlerin üzerine tıklayarak ilgili ürünün sayfasına kolayca geçiş yapabilirsiniz.

Satışı Devam Eden Tesoro Metal Dedektör Modelleri :

Tesoro Cortes Define Dedektörü

Tesoro Compadre Ddefine Dedektörü

Tesoro Mojave Define Dedektörü

Anasayfa İçin Tıkla..!!!

Markalar İçin Tıkla..!!!

Sıfır Dedektörler İçin Tıkla..!!!

İkinci El Dedektörler İçin Tıkla..!!!

EVET İDDİALIYIZ ORİJİNAL VE GARANTİLİ DEDEKTÖRLERİ BİZDEN DAHA UCUZ FİYATA SATAN YOK!

ARAYIN UYGUN FİYAT FARKINI BİZİMLE YAŞAYIN! 

TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI DEDEKTÖR FİRMASI DEPAR DEDEKTÖR'ÜN KARADENİZ BÖLGE BAYİİ SATIŞ MAĞAZASIYIZ.

TOPRAĞIN GİZLİ HAZİNELERİNİ İNAN DEDEKTÖR İLE KEŞFEDİN!

İSTER AL, İSTER SAT, İSTER TAKAS YAP!

HERKESE, HER KESEYE DEFİNE DEDEKTÖRÜ!

İSTER NAKİT İSTER KART İLE ÖDEME İMKANI VARDIR.

PTT KAPIDA KONTROLLÜ ÖDEME & TÜM KREDİ KARTLARINA TAKSİT İMKANI VARDIR!

Cortés, Tesoro'nun sunabileceği mevcut ve yeni teknolojilerin en iyi kombinasyonunu temsil ediyor.

Jack Gifford ve Vince Gifford, yeni bir hedef kimlik makinesi oluşturmaya başladıklarında, her biri onlara farklı bir deneyim getirdi.
Jack, piyasada bulunan en iyi analog dedektörleri tasarlayan yirmi beş yıllık tecrübeye sahiptir.
Vince on yıllarca bilgisayar sistemi tecrübesi getirdi. Birlikte, dedektörlerimize üstün performans veren ve kullanımlarını kolaylaştıran yeni teknoloji yaratıyorlar.
Bu teknolojinin çeşitli kısımları, Golden µMax'ın piyasaya sürülmesinden beri Tesoro detektörlere yöneldiğini buluyor. Yeni Cortés, yeni mikroişlemci teknolojimizin tüm aşamalarını, kullanıcılarımızın Tesoro kontrolleri ile birlikte istedikleri tüm yüksek son özelliklere sahip bir dedektör yaratmak için denenmiş ve gerçek analog devrelerimizle birleştiriyor.

Dikkat edeceğiniz ilk şey kontrol kutusu ve pil tutucu yapılandırmasıdır.
ΜMax muhafazası yeni devre kartını tutacak kadar büyük değildi, bu yüzden pilleri kol desteğinin altına indirdik ve kutunun boyutunu biraz arttırdık.
Bu, hedef ID devresinin talepleriyle çalışmak için 12 voltluk bir sistem kullanmamıza izin verir. Ayrıca bize Cortés üzerinde bir 2¼ hoparlör konuşamamızı da sağladı.
Bu sahada daha iyi ve daha yüksek hedef sinyaller verecektir.

Cortés'in 2x16 karakterli LCD ekranı gözlerinizi de yakalayacaktır.
Bu alan dedektörün bilgi merkezidir.
Üst satır, olası hedefinizin geniş bir göstergesini veren bir alfa / sayısal ekrandır. Beş farklı kategoriden biri görüntülenir.
Ayrıca eğer hedef devreleri aşırıyorsa, ekran daha doğru bir okuma için bobini kaldırmanızı söyleyecektir.
Ekranın alfa / sayısal ve çubuk grafik bölümü, bobin bir hedefin üzerine geçene kadar boş kalacaktır.
Dedektör, hedefi kazmaya veya yok saymaya karar verdikten sonra, bir sinyal almadığı altı saniye sonra ekran kendini temizler.
Gösterge, ayrımcılık ayarından bağımsız olarak tüm modlarda çalışır.
Ekranı altı saniye sonra temizleyerek kullanıcı, ayırt edilebilecek yeni bir hedefin üzerinden geçip geçmediğini anlayabiliyor.
Dedektör bir ses sinyali üretmeyebilir, ancak ekran bir hedef okumayı gösterecektir. Dedektör daha sonra geri dönüp hedefi kontrol etme veya görmezden gelme seçeneğine sahiptir.

Ekranın alt yarısı, Cortés'i en iyi şekilde kullanmanıza yardımcı olacak gerçek somun ve civata bilgilerini içerir.
Ekranın en sağdaki kısmı pil seviyesi göstergesidir. Bu, mevcut pil seviyeniz için doğru bir ölçüm sağlar. Uzak sol tarafta olası derinlik göstergesi.
Cortés, muhtemel hedefi belirlemek için hedefin faz kaymasını kullanır ve daha sonra derinliği belirlemek için sinyalin genliğine bakar. Örneğin: bir nikel ve bir çeyrek yerdedir ve çeyrek nikelden daha derindir; Eğer genlik değişiminden yeni çıkmış olsaydık, dedektör iki hedefi aynı derinlikte okuyabilir. Bununla birlikte, Cortés çeyreği daha derin olarak gösterecektir çünkü faz kayması cevabı nikelinkinden farklıdır.

Alt ekranın ortasında dokuz segmentli çubuk grafik ekranı bulunur. Farklı bölümler aşağıdaki olası hedefleri temsil eder: demir; folyo: nikel; yuvarlak sekme; kare sekmesi; çinko kuruş; bakır kuruş ve kuruş; çeyrek; yarım ve dolar. Grafik, bobinin tüm taraması sırasında bobinin ne gördüğünü gösterir. Zemindeki metal bileşimi ve yönelim hedefleri, birden fazla grafik segmentinde "lekelenmeye" veya muhtemel belirtilere neden olabilir.

Örneğin: çekme tırnakları genellikle tek bir segmentte yanıt vermez, ancak iki veya üç segmentte sinyal verir. Dedektörün hedefe karar vermesine yardımcı olmak için, çubuk grafiğin yanında bir Kimlik Numarası ekranı da ekledik.

ID Numarası, sinyalin en büyük bölümünü alır ve onu iki haneli bir sayıya dönüştürür.

Vince, ID Numarası için ölçeği bir araya getirdiğinde, en fazla çözünürlüğü ortadaki hedefler arasına koymaya karar verdi. Bu, nikellerin, çekme tırnaklarının ve altın yüzüklerin bulunduğu alan. Demirin her zaman ölçeğin alt ucunda olacağını ve gümüş sikkelerin ve mücevherlerin her zaman en üstte olacağını biliyoruz. Yani demir hedefler her zaman 0 değerini verir ve gümüş her zaman 95 değerini verir.

Cortés şimdi ne kazmak istediğinize karar vermenizi sağlar. Dedektörleri tasarlamanın en zor kısımlarından biri, çekme tırnaklarının bir yerden diğerine farklılık gösterebilmesidir.

Ancak aynı alanda çalışan bir avcı, yerel çekme sekmelerinin özelliklerini öğrenmek ve bunları göz ardı etmek için Kimlik Numarasını kullanabilir.

Çentik filtresi ayrımcılığını tercih eden dedektörler için, dar veya geniş bir çentik penceresini etkinleştirmek için basit bir çevirme anahtarı da ekledik.

Ekran boşaldığında, ekranda iki "N" veya üç "W" görünecektir. N, dar bir çentik penceresi gösterecektir ve grafik bölümlerinin yuvarlak sekme ve kare sekme kısmında olacaktır. Geniş çentik penceresi, W'nin yuvarlak sekmede, kare sekmede ve çinko kuruş segmentlerinde olmasına neden olacaktır. Bu göstergeler, ölçeğin hangi kısmının dışarı çekildiğini kontrol etmenin kolay bir yoludur.

Çentik göstergeleri sadece bobinin altında hiçbir hedef olmadığında gösterilecektir. Bir hedef sinyal olduğunda, hedef ayrımcılığa uğramış olsun ya da olmasın, ekran hedefin bilgisini gösterecektir.

Toplamı modu, hedefleri tanımlamaya yardımcı olan başka bir özelliktir.
Detektör, Diskriminat veya Tüm Metal modundayken, ekran, bobinin tüm taramasından gelen hedef bilgileri gösterir.
Bobin hedefin her üzerine çıktığında mikroişlemci yeni bir hedef ID okuması üretir. Bu genel arama için güzel olsa da, tam anlamıyla kafa karıştırıcı olabilir. Bu, Sum modunun faydalı olduğu yerdir.
Yaylı anahtarın Sum moduna geçirilmesi, dedektörün çok tonlu bir ID başlatmasına ve tüm bobin geçişlerinin hedefin üzerinde olmasına neden olur.
Ton kimliğinin dokuz farklı tonu vardır ve doğrudan çubuk grafik bölümleriyle ilgilidir. Grafikte daha yüksek olan hedef, ses sinyalinin yüksekliğidir.
Bobinin ortalama hedefe ulaşması, dedektörün, doğru bir hedef tanımlama yapmasını engelleyen sinyal gürültüsünün çoğundan kurtulma yeteneğini verir.
İşte nasıl çalışır: dedektör, kontrol etmek istediği bir hedef sinyal aldığında, Mod anahtarını Toplam konumuna iter ve tutar. Bobin süpürmesini sadece iki veya dört inçlik bir süpürme ile kısaltmak, bobinin hedefe üç ila yedi kez geçmesini sağlar.
Kısa çoklu taramalar mikroişlemciye geçişleri toplama ve ortalamalama şansı verir.
Süpürme sırasında ses kimliği en düşük sinyalden başlayacak ve daha fazla değişiklik olmayana kadar kademeli olarak daha yüksek bir seviyeye ulaşacaktır. Bu olduğunda dedektör mümkün olan en doğru ID'yi verir.

Daha sonra kullanıcı hedefi kazmak ya da görmezden gelmek isteyip istemediğine karar verebilir.

Bu yeni özelliklerin hepsi Tesoro'nun kullanımı kolay kontrolleriyle tamamlanmaktadır.
Dokunmatik yüzey yok veya menüler arasında gezin. Dedektörü, makinenin önündeki düğmeleri ayarlayarak nasıl istediğinizi ayarlayın.

Cortés bir Açık / Kapalı Hassasiyet düğmesi içerir; Bir Ayrımsal Seviye düğmesi; Manuel Topraklama Dengesi düğmesi; Tüm Metal, Ayırım ve Toplam modu ayarlarına sahip bir Mod Anahtarı; LCD arka ışığını Yüksek, Düşük ve Kapalı konumlarıyla kontrol etmek için Kapalı, Dar ve Geniş ayarları ve bir Işık düğmesi bulunan bir Çentik Genişliği anahtarı.

Cortés, üç pounddan daha az (piller dahil!) Ağırlığındaki bir pakete sığar ve Tesoro'nun Ömür Boyu Garantisi kapsamındadır.

Tesoro Cortés hedef kimliği kolay ve eğlenceli hale getirir. Daha fazla bilgi için yerel satıcınıza veya fabrikaya başvurun.

ÖZELLİKLER
Çalışma Frekansı: 10 kHz
Arama Paketi Türü: Konsantrik
Arama Başlığı Boyutu: 9 x 8
Searchcoil Ailesi: Epsilon
Kablo Uzunluğu: Yaklaşık. 3'
Ses Frek. Hedef ID Tonları: Yaklaşık. 350 ila 800 Hz
Ses Frek. Tüm Metal VCO: Yaklaşık. 350 ila 920 Hz
Ses Çıkışı: 2 ¼ "hoparlör ve kulaklık jakı
Kulaklık Uyumluluğu: ¼ "stereo fiş
Ağırlık (biraz değişebilir): 2.98 lbs
Pil Gereksinimi: Sekiz AA (alkali)
Pil Ömrü (tipik): 10 ila 20 saat
Optimum Sıcaklık Aralık: 30 ° - 100 ° F
Optimum Nem:% 0 ila% 75 R.H.
Çalışma modları:
Sessiz Arama Ayrımcılığı
Hareket Etmeyen Tüm Metal
toplam
Çentik Dar / Geniş

Not: Yukarıdaki bilgi ve açıklamalar üretici firma verileridir.  



Yorumlar

Diğer Ebatlar

KAMPANYALI ÜRÜNLER