C.Scopee CS6MXİ Define Dedektörü İnan Dedektör 0542 522 32 61

Ürün ID85573
Teslimat koşulları1-4 gün
KDV Dahil
2.600,00
Ürün Taksitli Fiyatı (KDV Dahil)2.808,00
 

Açıklama


Not: Aşağıda mavi renkte yazılmış olan ürünlerin üzerine tıklayarak ilgili ürünün sayfasına kolayca geçiş yapabilirsiniz.

Satışı Devam Eden C.Scope Metal Dedektör Modelleri :

C.Scope CS3MX Define Dedektörü

C.Scope CS4MXİ Define Dedektörü

C.Scopee CS6MXİ Define Dedektörü

C.SCOPE CS990XD Define Dedektörü

C.SCOPE CS3MXiPRO Define Dedektörü

C.SCOPE CS1220XD Define Dedektörü

C.SCOPE CS770XD Define Dedektörü

C.SCOPE CS440XD Define Dedektörü

C.SCOPE CS2MX Define Dedektörü

C.SCOPE CS1MX Define Dedektörü

Anasayfa İçin Tıkla..!!!

Markalar İçin Tıkla..!!!

Sıfır Dedektörler İçin Tıkla..!!!

İkinci El Dedektörler İçin Tıkla..!!!

EVET İDDİALIYIZ ORİJİNAL VE GARANTİLİ DEDEKTÖRLERİ BİZDEN DAHA UCUZ FİYATA SATAN YOK!

ARAYIN UYGUN FİYAT FARKINI BİZİMLE YAŞAYIN! 

TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI DEDEKTÖR FİRMASI DEPAR DEDEKTÖR'ÜN KARADENİZ BÖLGE BAYİİ SATIŞ MAĞAZASIYIZ.

TOPRAĞIN GİZLİ HAZİNELERİNİ İNAN DEDEKTÖR İLE KEŞFEDİN!

İSTER AL, İSTER SAT, İSTER TAKAS YAP!

HERKESE, HER KESEYE DEFİNE DEDEKTÖRÜ!

İSTER NAKİT İSTER KART İLE ÖDEME İMKANI VARDIR.

PTT KAPIDA KONTROLLÜ ÖDEME & TÜM KREDİ KARTLARINA TAKSİT İMKANI VARDIR!

C.Scope CS6MXİ

Deha Dedektör ayrıcalığıyla yeryüzünün en çok tercih edilen cihazı C.Scope CS6MXİ ile tanışın! Üstün performansa sahip olan cihaz sayesinde toprak altındaki madenleri bulmanız artık daha kolay olacak. Sınıfındaki diğer üründen daha hızlı, daha hassas algılama sitemi ve daha isabetli sonuçlara sahip tek cihaz!

Yüksek hızda arama özelliği

17 kHz frekans hızı sayesinde zamana ve toprak altındaki madenlere hükmetmek isteyenler için ideal bir cihaz. Toprak altındaki madenleri tespit edebilmek için en hızlı frekans sisteminde çalışır ve sonuçları anında yorumlayarak, ekranında sizlere sunabilir. Hızı önemseyenler için seçilebilecek en iyi cihazlardan birisi kuşkusuz C.Scope CS6MXİ cihazıdır.

Bitti mi peki?

C.Scope CS6MXİ cihazının özelliklerini saymakla bitiremeyiz. Ancak burada sadece en önemlilerine yer veriyoruz. Bu nedenle diğer bir önemli özellik olarak, toprak filtreleme sisteminden bahsedeceğiz. C.Scope CS6MXİ cihazında yer edinmiş olan bu özellik sayesinde kireçli veya kireçsiz olan arazilerde de yüksek verimlilik elde edebilmek mümkün olmaktadır. Yoğun mineral yapısına sahip olan arazilerde yapılacak aramalarda, minerallerin sinyalleri engelleyici bir duvar oluşturması bu şekilde önlenmektedir. C.Scope CS6MXİ cihazıyla her arazi de aynı performansı elde etmeniz mümkündür.

Çöpleri görmeyen cihaz C.Scope CS6MXİ

Cihazın önemli özelliklerinden birisi de kuşkusuz çöpleri de filtreleyen yapısıdır. Bu sayede sizi hedefiniz dışında bir şeyle ilgilendirmez. Sadece hedefinizle alakalı olan madenlerde ikaz gönderir ve sonuç almanızı sağlar. Toprak altında birikmiş olan veya değersiz maden olarak sayılabilecek her şeyde C.Scope CS6MXİ cihazı otomatik filtreleme sistemini devreye sokar.

Kolay kullanım ve ergonomik yapı

Herkesin çok kolay bir şekilde kullanabileceği sisteme sahiptir. Bu nedenle daha önce bu tür bir cihaz kullanmayanlar da kısa sürede cihaza hakim olacakladır. Bununla beraber ergonomik yapıda tasarlanmıştır. Hafif olduğu için arazi de zorluk çıkartmaz. Su geçirmez yapıya sahip bir cihazdır. Her türlü hava koşulunda kullanılması mümkündür.



Yorumlar

Diğer Ebatlar

KAMPANYALI ÜRÜNLER