BLACK HAWK BASIC R3 PI Sistemli Dedektör İnan Dedektör 0542 522 32 61

Ürün ID60665
Teslimat koşulları1-4 gün
KDV Dahil
163.831,20
Ürün Taksitli Fiyatı (KDV Dahil)176.937,70
 

Açıklama


OKM Metal Dedektörü (OKM Metal Detectors)

OKM Ortungstechnik GmbH, 2002 yılında kurulmuş ve günümüz pazarında jeofiziksel ölçüm cihazlarının önde gelen üreticisidir. OKM Dedektör, sadece mevcut ve kurulu teknolojiler üzerinde çalışan elektronik teknisyenleri ile değil, gizli nesneleri (defineleri) keşfetmek için yeni teknikler arayan özel ve eğitimli mühendislerle çalışmaktadır. Kaliteli ölçüm cihazlarımız dünyanın dört bir yanındaki arkeolog ve hazine avcıları tarafından başarıyla kullanılmaktadır.

Satışı Devam Eden OKM Metal Dedektör Modelleri :

BLACK HAWK PRO R3 PI Sistemli

BLACK HAWK BASIC R3 PI Sistemli

Anasayfa İçin Tıkla..!!!

Markalar İçin Tıkla..!!!

Sıfır Dedektörler İçin Tıkla..!!!

İkinci El Dedektörler İçin Tıkla..!!!

EVET İDDİALIYIZ ORİJİNAL VE GARANTİLİ DEDEKTÖRLERİ BİZDEN DAHA UCUZ FİYATA SATAN YOK!

ARAYIN UYGUN FİYAT FARKINI BİZİMLE YAŞAYIN! 

TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI DEDEKTÖR FİRMASI DEPAR DEDEKTÖR'ÜN KARADENİZ BÖLGE BAYİİ SATIŞ MAĞAZASIYIZ.

TOPRAĞIN GİZLİ HAZİNELERİNİ İNAN DEDEKTÖR İLE KEŞFEDİN!

İSTER AL, İSTER SAT, İSTER TAKAS YAP!

HERKESE, HER KESEYE DEFİNE DEDEKTÖRÜ!

İSTER NAKİT İSTER KART İLE ÖDEME İMKANI VARDIR.

PTT KAPIDA KONTROLLÜ ÖDEME & TÜM KREDİ KARTLARINA TAKSİT İMKANI VARDIR!

 Black Hawk çok etkili bir metal dedektördür ve bir çok farklı tipteki toprak yapısında daha derin arama için daha yüksek güç kullanır. En sonki PI sistemli dedektör teknolojisine erişmiştir ve mühendisleri daha derin tarama için tespit alanını (SDF) genişletmiştir. Otomatik değişen Eddy akımını kullanmak Black Hawk’ın bir sonraki titreşimi ertelemesini sağlayacaktır ki bu da iletim başlığını alıcı başlık yapmaktadır. Bu ek gecikme çok derin objeler için kullanılan 150 x 150 cm (5' x 5') ya da çok küçük altın külçeler için kullanılan 16 cm başlıklarımız gibi daha büyük tespit başlıklarının kullanımını sağlar. 

OKM firmasının ürettiği yeni Black Hawk PI sistemli metal dedektör kullanıcıya cihazın gidebildiği kadar derine gidip cihazın kolay bir şekilde değerli metalleri tespit etmesini sağlar. Bu altın dedektörü hazine avcıları düşünülerek üretilmiştir! Kutusundan çıkarılır çıkarılmaz birkaç dakika içinde tam bir verim ile çalışması için basitleştirilmiştir. Black Hawk’ta uzman olmak için birkaç aylık çalışmaya ihtiyacınız olmayacaktır. Metalin demir olup olmadığını bilmektedir. Bu dedektörde sizin için yarı otomatik işlemle toprak ayarı çabuk yapılmaktadır.

Bu yüksek güçteki metal dedektörü tek bir külçeyi 45 cm (18") derinlikten ve büyük altın ve gümüş objeleri hazine sandığı gibi 8 m (26')den tespit edebilir! Yüksek enerji anafor akımı yaratarak bu dedektörün daha derin tarama yapmasına olanak sağlar! Başka bir avantajı da bu PI sistemli metal dedektör neredeyse bütün arazi koşullarında kullanılabilir ve Tipik demir Mineralizasyonuna ya da siyah kuma tepki vermez. 

Black Hawk metal dedektörü aşağıdaki özelikler ve avantajlarla gelmektedir:

hızlı 600 MHz işlemci

İleri teknoloji ile kombine edilmiş PI sistemli mono başlık ve SCMI sensörü derinliği ve metal ayrışımı arttırmaktadır. 

Opsiyonel 150 x 150 cm derin tespit başlığı gömülü metal objelerin ve hazinelerin 8 m’ye kadar tespitine izin vermektedir. 

Külçe altın, madeni para ya da mücevher gibi çok küçük hedefler opsiyonel 16 cm’lik tespit  başlıkları ile bulunabilir.

LED lambası ile gece arama ve ayarlanabilir Arkadan aydınlatmalı ekran

Demir / demir olmayan metallerin ayrışımı 

sessiz metal tespiti için kablosuz stereo kulaklıklar 

dedektörünüzün performansının bulunduğunuz yerin toprak şartlarına uyum sağlaması için çeşitli ayarlar (Threshold (eşik sesi), Delay (geciktirme), Interference (parazit), Sensitivity (hassasiyet))

6 saate kadar çalışması için güçlü Harici pil paketi

Hareket halindeyken Opsiyonel 12 V araç şarj cihazı

Sinyal erteleme ve parazitlenme için bireysel ayarlar taramanızı olumlu yönde etkileyecektir ve metal dedektörünüzü ayarlayacaktır ve bulunduğunuz arazi şartlarında cihazınızın performansını yükseltecektir. Black Hawk çöl, kumsal, kil, kayalık araziler, yüksek

mineralli topraklar, dağlık alanlar, şehirden uzak yerlere, çalı ve bodur topraklar gibi farklı bölgelerde kullanılabilir.

Güçlü 600 MHz işlemci ile birlikte, bu cihaz haBlack Hawk  - PI Sistemli (Pulse Induction Sys. )

 2 yıl garantilidir. 



Yorumlar

Diğer Ebatlar

KAMPANYALI ÜRÜNLER