Twin System İnan Dedektör 0542 522 32 61

Ürün IDİnan Dedektör Gsm : 0542 522 32 61
Teslimat koşulları1-4 gün
KDV Dahil
8.688,00
 

Açıklama


Anasayfa İçin Tıkla..!!!

Markalar İçin Tıkla..!!!

Sıfır Dedektörler İçin Tıkla..!!!

İkinci El Dedektörler İçin Tıkla..!!!

EVET İDDİALIYIZ ORİJİNAL VE GARANTİLİ DEDEKTÖRLERİ BİZDEN DAHA UCUZ FİYATA SATAN YOK!

ARAYIN UYGUN FİYAT FARKINI BİZİMLE YAŞAYIN! 

TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI DEDEKTÖR FİRMASI DEPAR DEDEKTÖR'ÜN KARADENİZ BÖLGE BAYİİ SATIŞ MAĞAZASIYIZ.

TOPRAĞIN GİZLİ HAZİNELERİNİ İNAN DEDEKTÖR İLE KEŞFEDİN!

İSTER AL, İSTER SAT, İSTER TAKAS YAP!

HERKESE, HER KESEYE DEFİNE DEDEKTÖRÜ!

İSTER NAKİT İSTER KART İLE ÖDEME İMKANI VARDIR.

PTT KAPIDA KONTROLLÜ ÖDEME & TÜM KREDİ KARTLARINA TAKSİT İMKANI VARDIR!

Altın Arama Çubukları

Adrenalin Twin System yeni geliştirilen bilimsel altın rezonansı algılama teorisine sahiptir. Adrenalin Altın Arama Çubukları Twin Systemi filtre sistemi sayesinde Mineral ve Su tespit etmemesi benzeri define arama çubuklarından ayıran en büyük özelliğidir. Bu cihazı benzerlerinden ayıran diğer özelliği hatasız algılama yeteneği sayesinde doru tespitler yapabilmesidir. Araştırma yapılan alanda 100 metre çap içerisinde bulunan manyetik rezonans eşleşmelerini ayrım yaparak tespit etmektedir.

 Altın Arama Çubukları Fiyatları | Adrenalin Dedektör

Altın Arama Çubukları Twin System Magnetic Finder. Altın, gümüş, bronz, bakır ve altın külçeleri gibi değerli metalleri. Mezar mahzen tünel mağara gibi kapalı boşluk yapıları tespit etmek için tasarlanmış gelişmiş teknoloji ürünüdür.

 
 Altın Arama Çubukları Fiyatları | Adrenalin Dedektör

Altın Arama Çubukları

Altın Arama Çubukları özellikle gömülü veya uzun zaman önce kaybolan değerli metalleri tespit etmek için geliştirilmiştir. Ayrıca boşluk içeren tarihi yapı kalıntılarını tespit etmektedir. Altın Define Arama Çubukları ile gömülü hazineleri. Altın külçeleri ve daha birçok değerli nesneleri, geniş alanları kısa sürede tespit etmek için fırsat sağlamaktadır. Uzun süre yürütülen Arge çalışmaları sayesinde geliştirilen Twin System. Altın Define Arama Çubukları iki kişi tarafından kullanılan alan taramalar arasında manyetik rezonans ile ayrım yapabilen ilk ve tek alan tarama modelidir.

Twin System Altın Arama Çubukları modelinin en büyük farklılığı. Büyük oranda doğru ve iyi rezonans ayırımı ile hedefin noktasal yerini belirlemesidir. Şu an piyasada iki kişi tarafından kullanılan hiç bir altın arama çubuklarında olmayan. Alıcı – Verici senkronize sinyaller ile başarılı algılama ve tespit yapabilmektedir. Alıcı-Verici senkronize sinyaller manyetik rezonans algılama ve tespit yeteneğine sahiptir.

Altın Arama Çubukları Fiyatları Dünyada ilk defa Alıcı – Verici sistemi ile çalışarak.  Yaz ve kış doğal manyetik farklılıklardan kaynaklanabilecek tüm olumsuzlukları elemine edebilme yeteneğine sahip. İki kişi tarafından kullanılan ilk ve tek alan tarama modelidir. Adrenalin Twin System Altın Define Arama Çubukları fiyatları ve performans olarak.  Profesyonel hazineciler, defineciler, arkeologlar ve maden şirketleri tarafından kullanılan üstünlüğü kanıtlanmış iki kişi tarafından kullanılan en iyi metal arama dedektörüdür.

Altın Arama Çubukları

Long range locator, Twin System alan tarama sisteminde bulunan metal ayrım özelliği sayesinde. Altın, Gümüş, Bakır, Bronz ve kapalı boşluk yapıları ayrımı yapılarak tespit edilebilecektir. Toprak altında bulunan her bir metal farklı manyetik kimliğe sahiptir. Metallerin değişik manyetik kimlik farklılıkları sinyal alıcı çubuklar üzerinde her metal farklı itme ve çekme kuvveti uygular. Sadece Adrenalin Twin System Altın Define Arama Çubukları alan tarama sisteminde bulunan gelişmiş metal ayrım özelliği sayesinde.  Metallerin manyetik farklılıkları sinyal algılayıcı çubuklar üzerindeki muhtemel tepkisel hareket ve şekil farklılıkları sayesinde anlaşılabilmektedir.

çubuklu sistem alan tarama
ÖZELLİKLER

Değerli Metaller ve Boşluk Tespiti

100 Metre Çap ve Üzeri Hedef Tespiti

6 metre ve üzeri derinlik despiti

Pozitif metal ayırım özelliği

Analog işlemci

Toprak manyetik mineral seviyesi uyum sağlama

Güvenlik orjinal plastik taşıma çantası

1 adet 9V pil kullanımı

Ölçüler; 50x38cm  /  Ağırlık; 2.65kg

2yıl garanti belgeli



Yorumlar

Diğer Ebatlar