Nokta Velox One Standart Paket Dedektör İnan Dedektör 0542 522 32 61

Ürün IDİnan Dedektör Gsm : 0542 522 32 61
Teslimat koşulları1-3 gün
KDV Dahil
3.120,00
 

Açıklama


Nokta Metal Dedektör (Nokta Detectors)

Kurulduğu 2001 yılından itibaren metal dedektör sektöründe birikimi ve tecrübesiyle sürekli büyümeye ve gelişmeye odaklı bir vizyon benimsemiş, günümüzde saygın ve tüm dünyada tanınan teknoloji üreticisi bir firmadır. Bünyesinde bulunan Ar-Ge Departmanı, uzman mühendis kadrosu ve eğitimli idari/teknik personeli ile sürekli yeni araştırma ve iyileştirme çalışmaları yaparak, müşterisinin beklentilerine kusursuz hizmet anlayışı ile yaklaşmaktadır. İleri Mühendislik geleneği doğrultusunda dünya normlarındaki standartların gerektirdiği tüm teknolojik alt yapı, patent, kalite ve güvenlik tescillerine sahiptir. Temel uzmanlık sahası Metal Dedektörü olan Nokta Dedektör’ün ürün yelpazesinde El Dedektörü, Üst Arama Dedektörü, Altın Dedektörü, Tek Para Dedektörü, Define Dedektörü, Derin Arama Dedektörü, Maden Arama Dedektörü, Askeri Dedektör, Balistik Dedektör, Teknik Dedektör, Endüstriyel ve Güvenlik Dedektörü ve bireysel ya da kurumsal, birçok farklı amaç için kullanılabilen ürünler mevcuttur.

Not: Aşağıda mavi renkte yazılmış olan ürünlerin üzerine tıklayarak ilgili ürünün sayfasına kolayca geçiş yapabilirsiniz.

Satışı Devam Eden Nokta Metal Dedektör Modelleri :

Nokta Simplex+

Nokta Simplex+ WHP (Kablosuz Kulaklıklı Paket)

Pulse Dive Scuba

Nokta AU Gold Finder

Invenio Lite

Invenio

Invenio Pro

Anfibio 14

Anfibio 19

Anfibio Multi

Golden King DPR

Golden King

Velox One Standart Paket

Velox One Pro Paket

Golden Sense Standart Paket

Golden Sense Pro Paket

Fors Relic

Fors Core Standart Paket

Fors Core Pro Paket

Nokta Pointer

Anasayfa İçin Tıkla..!!!

Markalar İçin Tıkla..!!!

Sıfır Dedektörler İçin Tıkla..!!!

İkinci El Dedektörler İçin Tıkla..!!!

Nokta Dedektör Fiyatları İçin Tıkla..!!!

 

EVET İDDİALIYIZ ORİJİNAL VE GARANTİLİ DEDEKTÖRLERİ BİZDEN DAHA UCUZ FİYATA SATAN YOK!

ARAYIN UYGUN FİYAT FARKINI BİZİMLE YAŞAYIN! 

TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI DEDEKTÖR FİRMASI DEPAR DEDEKTÖR'ÜN KARADENİZ BÖLGE BAYİİ SATIŞ MAĞAZASIYIZ.

TOPRAĞIN GİZLİ HAZİNELERİNİ İNAN DEDEKTÖR İLE KEŞFEDİN!

İSTER AL, İSTER SAT, İSTER TAKAS YAP!

HERKESE, HER KESEYE DEFİNE DEDEKTÖRÜ!

İSTER NAKİT İSTER KART İLE ÖDEME İMKANI VARDIR.

PTT KAPIDA KONTROLLÜ ÖDEME & TÜM KREDİ KARTLARINA TAKSİT İMKANI VARDIR!

TEK PARA, KIYMETLİ TAKILAR, ESKİ KALINTILAR, ALTIN ve DAHA FAZLASI...
Tek para, kıymetli takılar, eski kalıntılar ve tespiti güç küçük metaller için ideal bir dedektör olan Velox zorlu arazi koşulları için geliştirilmiştir. Velox dedektör derinlik avantajını, hızını ve kullanım kolaylığını yeni tasarımlı arama başlığı ve yüksek mineralli zeminlerde rahatlıkla çalışma imkanı tanıyan özel ayarlarıyla birleştirerek dedektör kullanıcılarına ayrıcalıklı bir dedektör sunuyor. 

Velox dedektör ile hem diğer dedektörlerle tespit edemediğiniz derinliklerdeki hedeflere ulaşmanın, hem de birçok dedektör için sorun teşkil eden yüksek mineralli zeminlerde (aşırı tuzlu toprak, ıslak plaj kumu, sürülmüş nemli toprak veya yüksek manyetikli zemin koşulları) rahatlıkla arama yapmanın keyfini yaşayacaksınız.
DEMİR ANAHTARI VE DEMİR AYARI
Demir anahtarı demir türü metalleri elemenizi sağlar. Dolayısıyla bu tür metalleri tespit etmek istemediğiniz durumlarda demir anahtarını kapatarak arama yapabilirsiniz. Özellikle çöp metallerin yoğun olduğu arazilerde kullanım kolaylığı sunar. 

Demir ayarı ise özellikle demir minerallerinin yoğun olduğu bölgelerde ve plaj kumunda topraktan gelen etkinin demir olarak yansımasını ve demir anahtarı kapatılarak da elenmesini sağlar. Ayrıca demir içeren metallerin kalın tonda ses vererek daha kolay ayrılmasına olanak tanır. 
 
METAL AYRIMI
Velox dedektör çok kararlı ve kolay anlaşılır metal ayrımına sahiptir. Altın ve Değerli metallere birbirine yakın tonda ince bir sesle, demir türü metallere kalın tonda bir sesle uyarı verir. Velox'un bu güvenilir ayrımı sayesinde karışık sayıları veya verileri takip etmeden tespit ettiğiniz metalin türünü kazmadan bilirsiniz. 
SİNYAL SESİ GÜÇLENDİRİCİ
Küçük veya derindeki metallerden alınan zayıf sinyal sesini yükselterek emin olmadığınız hedefleri daha net tespit etmenize yardımcı olur.
   
         DERİNLİK AVANTAJI             SU GEÇİRMEZ ARAMA BAŞLIĞI



Yorumlar

Diğer Ebatlar

KAMPANYALI ÜRÜNLER