Adrenalin Coin Hunter Dedektör İnan Dedektör 0542 522 32 61

Ürün IDİnan Dedektör Gsm : 0542 522 32 61
Teslimat koşulları1-4 gün
KDV Dahil
3.500,00
 

Açıklama


Not: Aşağıda mavi renkte yazılmış olan ürünlerin üzerine tıklayarak ilgili ürünün sayfasına kolayca geçiş yapabilirsiniz.

Satışı Devam Eden Adrenalin Metal Dedektör Modelleri : 

Ground Analyzer

Pulse DERİN ARAMA Dedektörü ADRENALİN Pulse ID

Adrenalin Coin Hunter

Adrenalin Vlf Dedektör

Anasayfa İçin Tıkla..!!!

Markalar İçin Tıkla..!!!

Sıfır Dedektörler İçin Tıkla..!!!

İkinci El Dedektörler İçin Tıkla..!!!

EVET İDDİALIYIZ ORİJİNAL VE GARANTİLİ DEDEKTÖRLERİ BİZDEN DAHA UCUZ FİYATA SATAN YOK!

ARAYIN UYGUN FİYAT FARKINI BİZİMLE YAŞAYIN! 

TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI DEDEKTÖR FİRMASI DEPAR DEDEKTÖR'ÜN KARADENİZ BÖLGE BAYİİ SATIŞ MAĞAZASIYIZ.

TOPRAĞIN GİZLİ HAZİNELERİNİ İNAN DEDEKTÖR İLE KEŞFEDİN!

İSTER AL, İSTER SAT, İSTER TAKAS YAP!

HERKESE, HER KESEYE DEFİNE DEDEKTÖRÜ!

İSTER NAKİT İSTER KART İLE ÖDEME İMKANI VARDIR.

PTT KAPIDA KONTROLLÜ ÖDEME & TÜM KREDİ KARTLARINA TAKSİT İMKANI VARDIR!

COİN HUNTER

GELİŞMİŞ YÜKSEK TEKNOLOJİ Coin HUNTER, yüksek teknoloji ile geliştirilmiş profesyonel metal detektörüdür. Gelişmiş özellikleri ve benzersiz tasarımı ile tek para ve kalıntı aramaları için mükemmel bir tercihtir.

Doğal altın parçacıkları, tek paralar, tespit edilmesi güç olan metal parçaları, tarihi kalıntılar, kıymetli takı ve mücevherler, ulaşılması zor olan hedeflerin tespiti için ideal bir dedektör olan, Coin HUNTER zorlu arazi koşulları için geliştirilmiştir.

MİNERALLİ ZEMİNLERDE MAXİMUM DERİNLİK

Değişik arama modları, ve mineralli zeminlerin dedektör üzerindeki olumsuz etkilerini azaltan benzersiz tasarımı sayesinde daha önce tespit edemediğiniz derinliklerdeki hedeflere ulaşmanın keyfini yaşayacaksınız.

Birçok dedektör için sorun teşkil eden ağır ve yüksek mineralli zeminlerde kendi kategorisindeki başka hiç bir dedektörün sunamadığı rahat ve zahmetsiz kullanım kolaylığı sağlamaktadır. 

 

KOLAY KULLANIM & HAFİF TASARIM

Coin HUNTER dedektör benzersiz derinliği, ve kullanım kolaylığı ile yüksek mineralli zeminlerde rahat arama imkanı sunar. Kolay kullanımı sayesinde yüksek performanslı profesyonel bir dedektör ile arama yapmanın keyfine varacaksınız.

 

İKİ FARKLI SES TONU İLE METAL AYRIMI ( DUAL TONE )

Coin HUNTER, benzersiz derinliklere ulaşabileceği gibi, sahip olduğu üstün metal ayırma yeteneğiyle, altın gümüş gibi değerli metaller ile demir türü değersiz metalleri 2 farklı ses tonuyla kolaylıkla ayırt etmenize yardımcı olur.  Özellikle çöp metallerin yoğun olduğu zeminlerdeistenmeyen metallere boşa kazı yapmanızı önler. Derin hedeflerden alınan zayıf sinyal sesini yükselterek daha net tespit yapmanıza olanak sağlar.

 

ARAMA BAŞLIĞI

Coin HUNTERdedektör, su geçirmez hafif ve sağlam, 27 cm D-D arama başlığına sahiptir. Özel başlık yapısı sayesinde kayalık alanlar, yoğun mineralli zeminler, sürülmüş tarlalar, plaj ve atık metalli zeminler gibi her türlü zorlu toprak yapısına çok rahat nüfuz edebilir.

ŞARJ EDİLEBİLİR UZUN PİL ÖMRÜ

Coin HUNTERdedektör şarj edilebilir 10adet 1100 mah uzun ömürlü pilleri sayesinde 30 saate kadar arama yapma imkânı sunar. Değiştirilebilir 10’lu pil yuvası sayesinde biten pillerinizi değiştirerek stressiz bir arama yapma imkânı sağlar ve hiçbir zaman aramalarınızı yarım bırakmaz. 



Yorumlar

Diğer Ebatlar

KAMPANYALI ÜRÜNLER